Chrome Pointer

Natt-edit

   Satt och knåpade ihop den här i natt, medan jag försökte rendera en video i Sony Vegas. Jag har spenderat mycket tid i progammet de senaste dagarna, för att vänja mig vid det. Det har gett resultat; de enklaste grejerna går nu av bara farten :) Kommer spela in ett antal olika klipp i helgen; kommer ha lite att göra!
 
   Ja, redigering var det. Det jag gjorde först var att "fylla ut" hästen och markera ögon och mule, och det syns nog att jag blev ganska trött efter det x) Syns särskilt på manen att jag glömde allt vad ljussättning heter... Men det var en kul grej, det här :D
 
 
   En annan sak jag gjorde i natt (note to self, sluta sitta med Photoshop mitt i natten - koda bloggar går bra nattetid, men Photoshop...) var att göra en ny header. Får se hur länge den här blir kvar men jag har länge velat ha något i den stilen. Jag har fortfarande en redigering kvar från förra veckan som jag inte har pallat med, måste få klart den under helgen så att jag slipper tänka på den. Den är inte ens svårt, det är bara det att jag försöker spela in den till YouTube (eftersom så många har bett om fler sådana videor) och det gör mig så himla otaggad för jag avskyr att spela in edit-videor.
 
   Idag blir en kul dag, för jag ska träffa några av tjejerna från Night Guards och vi ska fika tillsammans. Tycker det är så himla kul att kunna hitta såna härliga vänner tack vare internet (och ett hästspel, dessutom!) :D


Tilde Darkstorm

Personligen ÄLSKAR jag dina videor, och editsen är inte ett undantag. Men om du blir stressad eller otagg så får du självklart strunta i Edit videorna

Svar: Tack, men alla tänker inte som du. Det är ganska otacksamt att göra videor, för även om man får mycket positiva reaktioner så är det de "negativa" som fastnar. Oavsett hur mycket man lägger upp dyker det alltid upp någon som säger "Mer", vilket gör att man känner sig stressad och lite otillräcklig. Om man säger "jag vill inte göra på det här sättet" är det genast någon som ignorerar en, kliver rakt över orden och säger "jag tycker du ska göra på just det sättet ändå". Nu är det ändå så att jag dessutom tjänar pengar på mina videor, så ibland känner jag mig så illa tvungen att kasta ur mig något för att fortsätta hålla upp inkomsten. (Nu har den visserligen enbart gått upp sedan jag började, men ändå.)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.