Chrome Pointer

My Horse And Me 2

 
 
 
   Just nu känns det som att det här blir min nästa Ride Through efter Arvet från Rosemond Hill. Är faktiskt rätt tagg på att spela in det här i helhet!
   Om ni vill se tävlingarna från spelet finns de redan i en spellista på min YouTube-kanal! (Detta gäller inte minispelen)






Allison Goldknight

Vad kul! Jag har det på PS2, ska bli intressant att se hur det skiljer sig:)
Har du spelat " best friends, min häst"?

Svar: Oklart, vet inte!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Detta är faktiskt mitt favorithästspel (som inte är starstablerealaterat) Så det blir väldigt kul att se det på PC. Har det bara på Wii. Hoppas det blir nästa.

Josefine lightningfall

Varför är jag anonym?

Josefine lightningfall

Kan du ha arvet från rosemond hill en gång till i veckan och kanske ibland detta spel?

Svar: Om jag ska ha Rosemond Hill tre dagar i veckan + spela in ett till spel kommer jag inte ha någon fritid överhuvudtaget. Jag kan inte posta fler videor än jag redan gör, för jag har inte tid, ork eller intresse.
Esmeralda Silverforce

Diana Weststorm

Har också det spelet! På Wii. Visste inte att det finns på PS och PC :o Har klarat ut hela men spelar det om och om igen :P

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.