Chrome Pointer

Melodifestivaleeeeen!

   Många av er vet redan hur mycket jag älskar Mello; jag tvingade ridlägerbarnen att sitta och titta med mig då jag jobbade förra helgen, haha ^^' Det var en positiv överraskning för mig att se Filippa Bark med i produktionen, det var några år sedan hon dök upp där! Jag vet inte hur många av er som känner till henne sedan innan, men jag såg henne först då jag gick i sjuan. Min SO-lärare lät klassen titta på Centralskolan, vilket var en SVT-producerad serie. Mycket bra val av honom, haha... bjussar på första avsnittet av Centralskolan här.
 
 
   "I ÖKNEN!"
 
   För att återgå till mitt första ämne, tittar ni på Melodifestivalen? ^^ Jag tyckte väl inte att förra veckans musik var så himla mycket att hurra för, men det brukar bli något man gillar varje år!


Genevieve Nightbard

Centralskolan <3 Alltså, det och Grotesco var typ högstadiet för mig. Och "Stå upp" som gick ett litet tag.

Jag ska inte kolla själv men i Hjo är det ett event på krogen då Jacob Widén från Neverstore är en lokal personlighet (typ. han är uppvuxen här och hänger här en hel del.)

Sabrina Eastforest

Jag tycker om mello med <33 jag visste inte vem Filippa Bark var men tycker inte hon är särskilt rolig >.< skulle hellre vilja se typ Gina som sköter pausen elr nåt :) Nä musiken var inte bra förra veckan, Hejade på Molly och Elize & Rickard men de åkte ut vilket var jättetråkigt :((

Piper Archyard

Oj, jag har nog inte sett på melodifestivalen sedan 2007, och då var jag väl elva år. Haha, tyckte väl jag var för cool för tv efter det. Men jag har en väldigt speciell musiksmak idag och skulle nog bara kolla om det var låtar jag tyckte om ;)

Tilde Darkstorm

Håller med, det var inte mycket bra, men Eric Saade tyckte jag var helt OK.

Lottie Snöfödd

Jag har inte sett mello sedan 2007, inte riktigt min typ av musik tyvärr. Jag lovar att se det när de även tar in Steampunklåtar =P

Nadia Moonnight

Jag kolalr på Mello, även om musiken kanske inte är den bästa, utan mest för att jag allid har gjort det och för den mysiga stämningen som uppstår när man sitter med familjen och en godisskål i knät samtidigt som mello är på TV:n ^^ Glad alla hjärtans dag förresten!

Kailey Yellowborn

Haha så klart jag kollar på mello <3

Nejmen även om låtarna inte är bäst så är det väl en mysig tradition ändå, med familjen och lite godis :)

Autumn Masterbridge

Självklart kollar jag på Mello :D
"I'll be fine" av Molly Petterson Hammar tyckte jag var den bästa, och den hjälper mig medan jag försöker att sluta skära också <3

Svar: Har du någon att prata med om att du skär dig? Föräldrar, kurator, psykolog eller läkare? Hoppas verkligen att du får stöd och hjälp så att du inte står helt ensam,
Esmeralda Silverforce

Autumn Masterbridge

Jag har berättat för en kompis, hon har samma problem som jag och vi får kämpa tillsammans. Det gör mig glad att du bryr dig iallafall :-D

Svar: Se upp så att ni inte får bakslag och börjar "tävla" med varandra, för det är lätt hänt om man mår dåligt (talar av erfarenhet). Tycker absolut att du bör berätta för en vuxen så att du kan få hjälp att må bättre så snart som möjligt!
Esmeralda Silverforce

Nova Flowerlake

Haha

Nova Flowerlake

Skrattade ihjäl mig, PAUL PUTT.. SÅJA XD

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.