Chrome Pointer

Måndagstagg

   Jag har aldrig gillat måndagar, det har alltid varit den där dagen då man känner "skjut mig nu, jag går i ide och kommer tillbaka nästa påsk", men idag har jag varit sjukt taggad på allt trots att jag fortfarande är sjuk och varken har näsa eller röst, hah... Jag tror det här kommer bli en sjukt rolig vecka, och jag tror faktiskt att nästa vecka kommer bli ännu bättre - det händer en massa skoj grejer och sen kommer bästa Neo upp till Stockholm igen, tjoho!
 
   Jag insåg idag att jag har jättemånga Wiki-element att koda, vilket är lite mindre nice. Tonvis med sidor att ha koll på! Om jag orkar ska jag göra det senare ikväll, men just nu ska jag sätta mig med den sista vinnarredigeringen från min Instagramtävling. Då den är klar kan jag fortsätta med mina redigeringar i vanlig takt utan att ha dåligt samvete för att jag är skyldig någon något ^^
 
   Här är den senaste bilden jag blev färdig med - en fuxfärgad islänning åt Sofie Dolphinknight!
 
 






alex

har du sett ur trädet i dino dalen eller är det bara jag som hittade det idag?

Svar: Det har alltid varit där!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Hej! Jag har hittat en grej som inte finns på wikin,får jag uppdatera?

Svar: Alla får bidra till Wikin! :)
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

stort tack bästa Esme!
Skulle jag kunna få den i min inkorg också? ^^

Svar: Absolut, den kommer om några minuter!
Esmeralda Silverforce

Fiona Underland

Åh, jag dööör, vad söt den är!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Wilma Ponylund

super duper sööööt! :) vill verkligen att islänningar ska komma till spelet! Och JÄTTE bra redigerat!

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.