Chrome Pointer

Irritation, haha

   Alltid är det något med teknikens under som inte vill fungera som man själv vill xP Satt och Googlade mig tokig i natt, men lyckades slutligen lösa mitt kaos själv. Ett problem löst, nittionio kvar! (Typ på ett ungefär...)
   Jag började på en redigering igår, som jag dessutom spelar in. Ska försöka få den klar idag... Hoppas att inspelningen inte kaosar (som den gjort ett par gånger förr, huga), sånt gör alltid att man tappar suget.
 
   Ikväll är det Mello igen! Jag är sjukt taggad, är ni? :D
 
 






Emmy Winterknight

Jag är jättetaggad! :) Men förra veckan var det INGA bra bidrag.. HOPPAS det kommer några bra låtar idag.

Svar: Enligt schlagerbloggarna så verkar det se ljusare ut ikväll :D
Esmeralda Silverforce

lucy seadughter

Tittar inte på mello längre. Tycker att det inte är någon bra och det är bara tråkigt. Jag hinner göra andra saker under den tiden.

Hayden Golddawn

Gudh va kul med en video!
Är sjuk och har kollat typ alla dina videos sååå xD

Men är också taggad för mello! Älskar mello dock lite besviken över både bidrag och resten av showen i år :/ Tycker att det blir sämre och sämre för varje år…

Sabrina Eastforest

Är taggad för mello men måste dock hålla med Hayden. Mello blir sämre varje år och den där Filippa Bark är ju kass -_- tycker inte att det är okej att skämta om utvecklingsstörda/handikappade människor elr dra vuxenskämt när det är ett familjeprogram. Jag tycker inte heller om hur hon beter sig med artisterna. Att kalla Linus hemstad för "horby" eller att Malmö är tredje rikets största stad. (Vad hon menar med det är att det är fler invandrare som bor där än etniska svenskar)

Rännan Blåbro

Jajamän, alltid taggad för Mello :D

Capucine Papapoulos

Jag är jättetaggad, kanske mest faktiskt på vad Filippa Bark kommer kläcka ur sig för roligheter haha. :D

Svar: Hahaha det får jag nog hålla med om x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.