Chrome Pointer

Instagramvinster

   Läs hela inlägget, några kanske uppskattar det här lite extra... ^^
 
   Under januari höll jag i en tävling på Instagram där några utvalda fick en redigering på deras drömhäst i SSO. Målet för min del var att göra hästen så som den skulle kunna se ut direkt i spelet. Araben var den första jag gjorde och den var också absolut svårast, usch vad jag inte är nöjd med den... Hade problem med precis allt på den, haha. Däremot älskar jag både den apelkastade Lipizzanern och Haflingern (med en fjording som grund). Det bästa med araben är väl ändå det apelkastade mönstret i pälsen, vilket jag gjorde genom att rita en herrans massa runda ringar som sedan skuggades över. Subtilt, men snyggt. Araben är iofs den enda av dem som är helt ritad, för det funkade inte bra alls att redigera så som jag kunde göra med de andra tre.
   Det här är en engångsgrej, jag kommer återgå till mina realistiska redigeringar för jag tycker de är roligare att göra. Jag har två vinster kvar, som jag ska försöka hinna klart med så snart som möjligt, sen börjar jag redigera efter vanlig ordning igen ^^
 
 
 
 
 
 
   Håll koll senare idag - det kommer upp en tävling där ni kan vinna en kod som ger 14 dagars Star Rider! Två stycken unika koder kommer lottas ut, så håll utkik om ni är intresserade av att delta!






April Goldfall

Alla är jättesnygga! Haflingern är ju bara för söt *-* Nu fick jag lust att redigera en själv x) De är ju bara för underbara <3

Svar: Tack! Själv inspireras jag till tusen av dina snygga Islänningar, tänkte att jag skulle ta mig an uppgiften själv i dagarna ^^
Esmeralda Silverforce

Ellen catmountain

Asså du är ju grym på att redigera! Snälla kam du lära mig hur man gör?

Tilde Darkstorm

Är det bara SR koder?
Förlåt om jag låter nedlåtande (hittade inget bättre ord)

Svar: Yes, enbart SR.
Esmeralda Silverforce

Tyra

Hej, jag ville bara tipsa om att blogga om portalerna som typ har börjat lysa! Dom i hollow woods asså. Det ser ut som kylskåp i marken typ haha!

Svar: De har alltid funnits där :) Har skrivit om dem förr!
Esmeralda Silverforce

Tyra

Jo jag vet men dom har väl inte lyst tidigare eller? Asså som ett gult sken upp ifrån dom?

Svar: De har lyst nattetid sedan spelet öppnade. Jag kan iaf inte skriva om dem igen, du får kika i arkivet (långt tillbaka) om du vill läsa vad jag trodde då :)
Esmeralda Silverforce

melinda

var hittar du dina bakgrunder

Svar: https://www.facebook.com/starstableonlinebackgrounds?ref=ts&fref=ts
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.