Chrome Pointer

Hey Yo!

   Som ni möjligen kanske kan gissa är det lite spoilers i det här inlägget men jag är för lat för att göra en spoilerskylt för jag har en massa annat att göra, tjo
 
   Nu då uppdateringen är uppe ska en massa Wiki-grejer fixas och ordnas, en massa nya människor ska läggas in och få bilder, Raptor ska få lite mer info på sin sida och gallerians egen sida ska förhoppningsvis komma upp lite. Bussen får sig också en sida!
 
   Vad tyckte ni om gallerian då? Var den som ni hoppats? :) Jag hittade tonvis med fina grejer som jag vill köpa, haha, bara att börja samla Jorvik Shillings! (För jag är snåååål och sparar på mina värdefulla SC!)
 
   Det blev ju en liten störtskön dialog med Raptor da Rapper också, skön snubbe! Det går att få en autograf av honom både innan och efter hans framträdanden, och det ska gå typ en-en och en halv timme mellan hans framträdanden såvitt jag vet. Då han sjunger hörs hans musik även in i butikerna, men med mycket lägre volym eftersom det är väggar och dörrar emellan. Fantastiskt fin detalj!
 
 
   De nya affärerna är riktigt, riktigt fina och en massa nya grejer finns tillgängliga nu. Personligen älskar jag det nya systemet, det är superpraktiskt och dessutom väldigt snyggt :)
 
   Den där hjälmen var verkligen något i min smak, haha... Påminner lite om en GPA och man kan väl va lite sportig med GPA-hjälm och Tretornstövlar ^^ Har dock inte köpt något alls idag.
 
   Jag älskar de här proffsfiltarna och har verkligen saknat en i rosa! Dessutom kom den i både mörkblått och orange, helt underbart!
 
   Det är väldigt många som frågat mig idag om vad jag tycker om gallerian, så jag får väl rätt och slätt säga så att den är som jag förväntade mig och det passar alldeles utmärkt :)


Stephanie Diamondfall

Vilken tid kom Raptor. Det är ju 2h mellan varje så jag skulle gärna vilja veta när han kom dit. Tack på förhand.

Svar: Jag tror inte att det är på exakta klockslag. Har inte den blekaste, alltsåledes
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

GRÖNA SAKER SÖKES, får ta o kolla in i shoparna imorn ;D

Klara Eaststar

Jag gillar inte gallerian alls. :/

Svar: Nähä, varför inte? Tycker det är lite synd att dissa något utan att ge en anledning :)
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Åååh, fler proffsfiltar var ju helt underbart :D Så galet snyggaa

Lova Winterside

Tyckte gallerian var jätte bra och förälskade mig verkligen i 2 av de nya svarta sadlarna! Var dock väldigt buggigt när jag skulle åka dit med bussen så fick vänta ett bra tag tills det funkade.
Lästa också för min lillasyrra eftersom jag kom in före henne, kan väl säga att jag inte är en så bra rappare direkt när jag skulle läsa vad Raptor sa haha.

Sofie Dolphinknight

jag tycker shoppingcentret ärligt talat är det bästa förutom GÅD, SB och DD och som har kommit på sso! Och jag diggade verkligen Raptor, hoppas vi får höra musik från SA i framtiden också :D Är inte vaktisen också från SA? eller SSL?

Svar: Jo det är fullt möjligt att det är samma vaktis, vi får se :)
Esmeralda Silverforce

Emelie Silverhaven

Jag älskade gallerian, det enda jag riktigt saknade var nya lindor? Det kom ju inte ett enda par vilket är tråkigt när det är såpass mycket nya filtar som inte har några lindor som riktigt matchar till :D men räknar med att det kommer kanske nästa vecka eftersom de skrev att de främst kommer satsa på att fylla på gallerian då :D

Svar: Slår vad om att det kommer riktigt snart ^^
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.