Chrome Pointer

Gallerians spelkarta

   Tittade ni på den? Jag tycker det var en kul och smart grej. Får se hur mycket text det blir den dagen som alla dörrar är öppna? (Om det nu blir en sån dag, haha)


Alexia

På den översta våningen så finns det en dark vore snubbe gömd undra varför

Svar: Han är säkert utplacerad där för att en dag ta över världen eller något
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

När kommer sista bloggutmaningen?

Svar: Väldigt bra fråga. Då jag lyckas formulera den som jag vill, tror jag. Jag vet helt enkelt inte riktigt vad jag bör skriva i den, för jag vill säga lite saker som kanske är bättre att inte nämna.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.