Chrome Pointer

Fråga om Sony Vegas

   Jag vet att många av er är kloka då det kommer till teknik och program och allt vad det nu är, så jag måste bara kasta ut frågan.
 
   Om jag spelar in videor med Fraps på min dator och sedan vill klippa dem i Sony Vegas så finns det inget ljud alls. Googlade som en tok och såvitt som jag förstod det så behövde jag konvertera mina klipp för att få en lös ljudfil att klistra in manuellt i efterhand. Det tyckte jag lät som alldeles för mycket jobb, så därmed har jag fortsatt klippa mina klipp i Movie Maker.
    Nu ska jag däremot göra ett annat projekt och har spelat in material på en annan dator, också med Fraps. Men då jag lägger upp klippen i Sony Vegas så fungerar ljudet alldeles utmärkt?! Är det någon som vet vad det kan bero på, haha vore så nice att kunna behålla ljud då jag spelar in på min egen dator...
 

  Lyckades hitta en lösning på mitt problem, yaaay ^^






Elena Northfall

Jag tror att det är dina ljudinställningar som bråkar lite med Sony Vegas, Vegas klarar inte av surround av någon okänd anledning haha. Så du måste helt enkelt byta till stereo ljud, vilket du gör genom att gå till Kontrollpanelen>Ljud>Konfigurera under högtalarinställningar. Det kan vara så att de olika datorerna har olika inställningar. Inte säker på att de är problemet men du kan testa. Det kommer tyvärr inte fixa den redan inspelade videon, men livet är inte en dans på rosor. ;)

Svar: Men jag har alltid haft stereo som inställning? Jag har liksom inte ens surround som alternativ :/
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.