Chrome Pointer

Försvunnen Harley

   Jag råkade ut för några olika buggar då jag spelade på eftermiddagen och en av dem bestod av en försvunnen Harley. Det gick att utföra byteshandel med honom, men han syntes inte...
 
 
   Sen hamnade jag också ofrivilligt någonstans borta i Firgroves berg då jag råkade ut för en bugg på bussen. Helt forever alone ute i det gröna - eller inte helt, det stod en stackars ensam NPC där också. Vi kanske blev avkastade från bussen för att någon trodde vi plankade?


Cassandra Watersmith

Jag har fått snabbhet 39 en gång när jag loggade in. Den buggen kom också när JCM öppnade. Hästen var jätteskönt då!

Cassandra Watersmith

Jättesnabb*

Stephanie Diamondfall

En av mina hästar hade blivit ett får. Så man flög på sadeln med ett får glidande under sig. Mitt får fick oxå 35 i snabbhet. Även fast den bara borde haft 25. Det var en skum eftermiddag.

Esther Westhill

Aah, det oppsto en hel haug med bugs etter oppdateringen i går skjønner jeg. Jeg traff bare på et stort antall fatals i går, det var ekstreeeeemt slitsomt i lengden, men hello, det var trossalt Jorvik City Mall som åpnet, så jeg holdt motet oppe og trosset fatals og frysninger. x)

Melissa Dragonnight

Du har typ lika dan outfit som mig!:)
När jag skulle logga in kom det upp leveln (det stig att hästen var i level 0 och jag i level 0) samtidigt som jag flög över jorvik!
En annan gång tröck jag på "spela nu" då kom det upp som det gör i början när man ska välja gur man ska se ut fast jag var inne på Melissa Dragonnight och var i level 15 xD

Tilde Darkstorm

Haha! Ja buggar har det varit gott om, när jag ringde hem till kära Steve så red jag in till frisrarna för att jag skulle prata med Da' Tobbster. Men.. Det fanns inga friserar där, bara penga märken. Jag tryckte in och fick se köpebladet, men det var ingen häst där.

Så bugg var det!

Eller så var hästen osynlig?! JA! Så var det säkert; Super Natural Frieser!

Kram Mörkstormen sjösjuk

Sofie Dolphinknight

Jo, på min server 3-gubbe finns inte längre frieserhästarna, exakt som för Tilde^!

Svar: Haha gud vad skumt...
Esmeralda Silverforce

Capucine Papapoulos

För mig så var två av friesrarna borta och den tredje ersatt av en Fjording (http://starstablecapucine.blogspot.se/2015/02/renovering-hos-steve.html)

Svar: Hahaha men jösses
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.