Chrome Pointer

~

 


Hedvig Highcamp

Hej Esme! Om du någon gång får tid över skulle jag jättegärna vilja se när du spelar "stallets hemlighet". Tycker jättemycket om det spelet men på ett visst ställe fattar jag aldrig vad man ska göra och sen kommer jag inte längre. (förresten) tänkte även passa på när jag ändå kommenterar att säga att du har världens bästa blogg med jättebra och välskrivna inlägg, superfina bilder och du redigerar som en drottning! Kram Hedvig :)

Svar: Planen är att jag ska spela in det någon gång, får bara se när det händer; jag har fullt upp just nu och hinner inte ens med bloggen :) Och tack så jättemycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.