Chrome Pointer

Det är konstigt-

   -att trots att jag har suttit framför en dator och skrivit hela dagen så vill jag ändå skriva MER. Det är härligt att skriva, det är kul att skriva! Problemet är dels min idébrist, + att jag känner att jag behöver göra lite andra grejer. Jag vet att jag har fått en massa fina inläggsförslag av er, men tyvärr kan jag inte använda många av dem i dagsläget.
   Det är faktiskt så att jag bara jobbar 80%, så om jag jobbar 8 timmar om dagen mån-tors kan jag ta fredagen ledig - vilket är superbra! Meeen jag har inte mer tid för det, för på fredag åker jag till hästgården igen. Jag började väldigt sent i måndags men jag tänker dra på lite extra idag och i morgon för att komma upp i rätt antal timmar för den här veckan. Nästa vecka har jag nog mer tid, jag tänkte testa att jobba på lite olika platser också och se vad som passar mig bäst ^^
 
   Så förhoppningsvis har jag tid att komma med något lite roligare nästa vecka, men just nu är det tight om tid och så kan det bli ibland. You haven't seen the last of me! (PS: Avslutade för några dagar sedan en tävling på Instagram. Om ni är nyfikna på hur de redigerade priserna ser ut får ni hålla utkik där ^^)
 
   Avisstja, gällande SSO så tänker jag faktiskt spela idag för jag har inte haft tid den här veckan. Så bli inte livrädda om ni ser mig knata runt. Tjofräs


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.