Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 9 - Mitt favoritställe

   Mitt favoritställe är utan minsta tvivel Jarlaheim. Om jag inte vet vart jag ska ta vägen och inte har något att göra men inte pallar ta tag i något heller, då är det hit jag går. Jag spenderar mycket tid i Jarlaheim och jag älskar hur staden är uppbyggd. Jag vet inte om den känns än mer episk för att den är så nära det älskade Jorvikstallet, men hur som helst så är Jarlaheim stället där jag trivs som allra bäst.
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.