Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 8 - Den tävling jag tycker minst om

   Fortfarande är det Landons kanintävling som jag gillar minst. Jag blir stressad och irriterad och går sällan i mål på tider under en minut. Den här tävlingen undviker jag nästan alltid, haha!
 
 
 
   PS: Ni missar inte att det är en torsdagsuppdatering idag? Enligt SSO's Facebooksida kommer Alla Hjärtans Dag-uppdrag, tre hästar + möjligen nya husdjur. Dessutom blir det en värdekod för att få 200 Star Coins!






Ada Wolfdaughter

Jag "hatar" den tävlingen... Så onödig... Gör aldrig sånna typer av tävlingar... Det är alldeles för jobbigt för mig o styra o klicka osv... Tiden är alldeles för kort också :(

Garnoks

Min personliga favorit i spelet, men jag har aldrig träffat någon som delar min åsikt. Det jag tycker om är att kunna hitta sin egna väg och optimera rutten man tar för att nå alla kaniner, istället för att endast förbättra sin tid genom att springa en bana med perfekta kurvagningar (vilket visserligen också är kul). Gillar även 10-flaggors-utmaningen av samma anledning: man får välja vilken väg man vill helt enkelt.

Tindra Eveningbell

Håller med Esme,hatar också den tävlingen, jag bilr: stressad, arg och osv. Usech och fy :D

Tindra Eveningbell

Usch mena jag xD :)

Molly Swordlee

Kan du visa villka tävlingar som ger 250 xp?

Svar: Då du säger "visa", menar du att jag ska lista dem i ett blogginlägg eller hur menar du...?
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.