Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 7 - Min favorittävling

   Haha, ni måste ju tycka att jag är hur tråkig som helst, men det är fortfarande så att Moorlands ridspår är min favorittävling! Jag skulle gärna ha in fler korta tävlingar som man nästan kan göra i sömnen, och helst ett par då man inte behöver hoppa - det är så skönt då man är trött och inte pallar levla egentligen men är ute efter lite xp x)
 
    Sorry för värdelös bildkvalité, råkade av misstag spara den i jpg.-format haha... I vanliga fall använder jag mig enbart av png..


Elsa moonlund

Moorland ridspår är minn favorit de med

Ada Wolfdaughter

Den är också min favorittävling! :D Skulle gärna ha fler "ridspår" som tävlingar där man ej behöver hoppa. Både korta och långa tävlingar :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.