Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 5 - Mina tankar om huvudstoryn

   Något som alltid lockar i SSO är huvudstoryn. Man vet aldrig vad som ska hända, och man kan sitta och spekulera i veckor innan något händer.
 
   Huvudstoryn är spännande, men ibland har det känts som om den brister. I en nyare installation av den ändrades legenden om Jorvik, vilket är något som förvirrade mig. Men, det man inte får får glömma är att detta i huvudsak är ett barnspel som har en komplex, välskriven och fantastiskt intressant historia som tar åtminstone mig tillbaka till barndomsminnen med Starshine-spelen. Det är ju en process som går framåt, och egentligen är det inte konstigt att vissa saker ändras på vägen. Problemet ligger kanske mer i att man som spelare förväntar sig en sak medan en annan händer? Man vet aldrig riktigt vad som ska hända härnäst men nya delar av huvudstoryn ger oss alltid ny, rolig och intressant införmation som vi kan ta med oss vidare genom spelet. Att huvuduppdragen blir mer och mer avancerade med nya idéer och nya animationer är något jag tycker är jättehäftigt och väldigt spännande - för vad kommer framtiden bringa med sig?
 
 
 
 






My Bluebell

Esme! Du är sso's monday funday/muntra måndag! :D kolla detas facebook! :D

Svar: Haha jag såg det, på Snapchat också ^^
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Du blev sso's måndagsbild. GRATTIS

Svar: Haha tack!
Esmeralda Silverforce

Corinne

Hur får du dina bilder att bli så skarpa o fina? :)
Grattis också!

Svar: Jag fotar i Fraps, beskär bilderna i Photoshop (skulle dock lika gärna kunna göra det i Paint) och sparar dem i PNG.-format, vilket behåller kvalitén på bästa sätt :) och tack!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.