Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 20 - Jag och SSO

   Jag hade lite glömt att den här rubriken skulle dyka upp och jag fruktade den faktiskt denna gång, haha... Det är också därför som den blev senare än resten av utmaningen.
 
   Sedan jag fick det första Jorvikspelet i min hand för ett antal år sedan har jag varit väldigt fascinerad med dess värld. Jag blir lite sån, jag fastnar lätt i andra världar. Att det bara har kommit fler och fler spel i min väg som avslutats med ett onlinespel som ändå fortsätter växa vecka för vecka, det är helt otroligt och aningen surrealistiskt.
   Nu är det ju så att mitt stora intresse för spelen, kombinerat med mitt stora intresse för att skriva, det öppnar dörrar. Det började med en Wiki. Fortsatte med en blogg. Utvecklades till bilder, och slutligen film. Och genom att kombinera dessa stora intressen så har jag blivit uppmärksammad på olika sätt. Genom att ha väldigt roligt har jag öppnat för ganska stora möjligheter för mig själv, utan att riktigt inse det. Jag har lärt mig väldigt mycket under resan jag haft med Jorvikspelen. Jag har blivit en bättre skribent, lärt mig att fråga hur och varför om frågor som intresserar mig (något som jag innan har haft väldigt svårt med), har utvecklat mina kunskaper inom webbdesign, jag har börjat lära mig bild- och videoredigering, jag har träffat ett antal otroliga människor som jag kanske aldrig hade mött annars. Vissa har jag pratat mycket med genom spelet, andra har jag också träffat bortanför datorskärmen.
   Nu har spelet liksom råkat bli en ganska stor del av mitt liv. Det gör inte mig något, för i dagsläget passar det mig alldeles utmärkt. Nya dörrar fortsätter att slås upp framför mig och det är tack vare mina erfarenheter med det här spelet, vars community har lockat och uppmuntrat mig att utvecklas och lära mig mer inom så många områden. Det hade inte den sjukskrivna sjuttonåringen tänkt sig då hon en dag fick idén att starta en Wiki.
 
 
 
 
   I slutänden hänger väldigt mycket på SSO's community, ni spelare som inspirerat och uppmuntrat. Tack för att ni finns och tack för att ni har gjort de tre senaste åren i mitt liv väldigt mycket roligare!


Cecilia Gladefield

Stort tack till allt ditt hårda arbete!
Ser alltid fram emot att se vad du ska göra härnäst :D <3

Svar: Tack själv, det är härligt med så bra stöd!
Esmeralda Silverforce

My Bluebell

Hej! Star stable onlines tredje födelsedag var väl nyss? Eller är det jag som fattat fel... :3 hur som helst, man fick ju födelsedagskläder typ i år. Men har mannfått deni någon kod eller liknande? För jag tycks ha missat dem... <3

Svar: Nej, det var i oktober och det var en veckas uppdrag tillsammans med den :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.