Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 2 - Min starthäst

   Mitt Jorvikiska Varmblod är en apelkastad hingst född 2006, vid namn Ashdancer - vanligen kallad Ash. Modig, framåt, älskar att hoppa och är tillgiven - trots att han ibland gärna tar kommandot om han blir för uttråkad. Ogillar att sadlas och hans vita man skimrar alltid under solen ljus. Den solklara favoriten i stallet som aldrig ens har besökt Hästön - han finns alltid med hemma i Jorvikstallet.
 
 
 
 
 
 
   Jag har under svaga stunder ångrat min fina grålle, tänkt att jag kanske ville ha en annan starthäst - men Ash är allt en speciell pixelhäst och han är alltid mitt första val till viktiga uppdrag i spelet.
 
 


Matilda Southtree

Åh, vad jag önskar att min Silver hade den manen!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.