Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 19 - Ett uppdrag jag hoppas på

   Få se nu... nivå 4, SSL2. Linda och Meteor tillsammans med Lisa och Starshine ska så snabbt som möjligt ta sig till Jorvikstallet före Dark Core-bilen.  Jag skulle gilla en ny biljakt med Dark Core-bilen. Bara för att jag har såna barndomsminnen av den att jag blir typ livärdd var gång jag ser den, hehe...
 


Ellen Ponyheart

Hahaha jag ramlar alltid ner på hoppen där. Jag har spelat SSL efter SSO så upplevde spelet på ett annat sätt

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.