Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 17 - En funktion jag tycker är onödig

   Då jag skrev den här bloggutmaningen för länge sedan tyckte jag att det här var en relevant fråga. Jag kanske inte tycker det i samma grad nu. De funktioner som folk kan störa sig på, alltså fiske och arkeologi, är ju faktiskt saker som man kan hoppa över. Dock så visste ingen det om fisket på den tiden, utan alla (inklusive jag) trodde det var ett nödvändigt ont för att komma vidare i spelet.
   Men om det är något i dagsläget får jag nog säga picknick. Jag har under mina över tre år i det här spelet deltagit i en picknick... kanske två gånger? Jag tror inte att det säljs särskilt många picknickkorgar idag heller. Jag är inte så jättemycket för caféerna heller, men jag tycker de är roligare och jag föredrar caféer alla gånger. Grilla korv är något som jag aldrig har gjort en enda gång under min speltid, så  det kan väl läggas till på listan.
 
 
   Nu var det lääääänge sen den här bilden dök upp, haha... jag sparar ner alla nyhetsbilder på en av mina hårddiskar för att kunna använda dem på Wikin vid behov, jag tror faktiskt inte att den här bilden finns kvar på SSO's nyhetssida alls längre...


Julie

hur ser verktyget flytta ut i photoshop?

Svar: http://monokerus.se/2014/june/photoshop-for-sso-spelare-de-grundlaggande-verktygen.html
Esmeralda Silverforce

Sasha Winternight

Vet inte riktigt om jag håller med dig. Finns väll ändå ganska många som använder picknickkorgarna. Händer ju i princip varje dag att folk frågar om någon vill gå på picknick i global.

Svar: Jag har iaf inte sett det en enda gång under det senaste året :)
Esmeralda Silverforce

Nadia Moonnight

Jag är med i en aktiv klubb där det finns både lite yngre spelare och äldre, och åtminstone varje månad har vi något event där vi stannar och grillar en korv eller har lite picknick, det är faktiskt väldigt mysigt!
Men jag kan ju förstå om du som inte är med i en klubb som har event och där det mest är lite äldre spelare med inte använder picknickfunktionen lika mycket.
När jag är själv använder jag aldrig funktionen, jag tycker att det är rätt tråkigt att vara på picknick helt själv.

Ange

Jag picknickar men jag är rädd att inte få va med.. Hände en gång då dem sa att jag inte fick vara med... ):

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.