Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 16 - En funktion som jag tycker om

   Det är tur att jag har en hel Wiki i bagaget, för jag var faktiskt tvungen att vända mig till den med tanken "va farao har vi för funktioner i spelet egentligen?"
 
   Just nu måste jag faktiskt säga att det är guldstjärnorna, ni vet samlarstjärnorna som finns runt om i Jorvik. Jag har hittat ganska många under senaste veckan, både då jag spelat på Penny och på mitt tredje konto (om allt går som jag tror kanske ni får se lite av det redan inom ett par veckor?), och det är faktiskt himla kul att leta efter dem. Jag har glömt bort var många finns eftersom det var så himla länge sedan jag sökte upp dem sist, vilket gör det till en kul grej då man får återupptäcka dem igen.
   Självklart kommer det videor då Penny letar stjärnor i framtiden!
 
    Den här stjärnan visade jag tidigt under Pennys äventyr, men jag har inte hämtat upp den än. Ska ordna det någon gång framöver!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.