Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 14 - Min favoritsysselsättning

   Det jag absolut helst spelar för är och har alltid varit uppdrag. I synnerhet huvuduppdragen som spinner vidare på Starshine Legacy står högt i kurs hos mig.
   Men sen är det ju också så att jag har blivit mer och mer social i spelet. Jag är väldigt introvert men har börjat våga ta för mig lite mer efterhand att jag känner mig tryggare med olika situationer, eller människor. Sena kvällar då man spontant hamnar med lite sköna människor och snackar om allt och inget, det är något av det mysigaste som finns. Under förra helgen blev det en sån pratstund då jag egentligen hade tänkt göra dagliga uppdrag med Penny, och jag tror att vi stod stilla i Moorland i strax över en timme och pratade om lite allt möjligt kul samtidigt som vi nästan började trenda taggen #Pray4Esme eftersom censuren verkade vara speciellt ute efter mig den kvällen, haha...
 
 
 
 


Athena Snowfall

Tack för en bra och aktiv blogg!! :D

Svar: Tack själv!
Esmeralda Silverforce

Tilde Darkstorm

Tror du att vi får en uppdatering idag? Det har inte kommit upp ngt på nyhets-sidan elr Sso's Facebook

Svar: Man bör nog inte någonsin oroa sig över uppdateringen om inte SSO säger något officiellt. Den kommer alltid då den kommer :)
Esmeralda Silverforce

Siri

Det där (nedre bilden) är det mest romantiska som någonsin hänt mig i mitt liv woo

Svar: Haha typ mig med och jag tittade mest på
Esmeralda Silverforce

Myra

HAHAHA OMG MIN OCH GUNTERS BROMANCE MOMENT DÖÖÖR

Svar: Er bromance borde vara en obligatorisk del av SSO's episka historia
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.