Chrome Pointer

Bloggutmaning, Dag 1 - Om mig

   Känns som att ni vet ganska mycket om mig numera, så mycket som jag har hunnit skriva om mig själv under den tid jag haft bloggen. Tjugo år gammal med ett oerhört stort intresse för hästar, spenderar alldeles för mycket tid framför datorn och älskar nördfakta. Har just nu ett kontorsjobb men har fortfarande tid att jobba på ridläger då tillfället ges, så som det ser ut framöver.
 
   Känns Esmeralda Silverforce, med smeknamnet Esme, som en tjugoårig nörd? Nörd kanske, men hon känns fortfarande som den tonåring jag var då hon kom till liv en oktobermorgon. Hursomhelst så ser jag Esme som en version av mig själv i spelet (kanske fortfarande lite yngre, dock - snacka om Peter Pan-syndrom), men kanske med lite mer självförtroende. Esme är blivande Ödesryttare som ogillar fiske och att springa ärenden åt skumma typer som de hos G.E.D., men som gillar att utforska på hästryggen.
 
 
 


Josefine Lightneed

åå vad fint!! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.