Chrome Pointer

"ÅH JÄVLAR"

   Jag skrek seriöst rätt ut då jag sprang förbi en annan ryttare som red den nya hästen från Valedale, haha... Verkligen en häst i min smak! Jag älskar ju hästar med vita ben och huvuden ^^ Hästen är mycket snyggare egentligen än vad den är på bilden, vinkeln gör den inte rättvisa.
 
   Övriga två tyckte jag var lite intetsägande, men de kan nog göra många spelare glada! ^^ Hade nog tyckt att skimmeln var snyggare om den haft lite mer markerade ögon. Morganhästen tycker jag känns lite för blek, men den är fin. Vilka snygga hästar som rullar in i spelet nu, eller hur?
 
 
 
   Jag var faktiskt inloggad för annat än att bara göra uppdrag, men jag fick Fatal >.< Första gången på länge faktiskt! Ska se om jag kan ta mig in igen...
   (Btw så är jag sjuk. Igen. Hoppas verkligen att jag inte tappar rösten, för jag hade tänkt spela in nya videor i helgen, heh...)


Esther Westhill

Jeg likte skikkelig godt morganhesten jeg, tror faktisk den falt aller best i smak hos meg. Det eneste som ikke får meg til å kjøpe den skimmelen er øynene, synes øynene var litt for mørke og som du sier, så er de dårlig markert. Ah, men det er alltid gøy med nye hester!

Svar: Jaa, alltid nice med nytt innehåll överhuvudtaget :D
Esmeralda Silverforce

Cookiecat - Rödhårig gamerbrud

Håller med om skimmeln, hade den haft mer markerade ögon hade jag köpt den direkt!

Märkte också att om man kollar på exempelvis skimmeln framifrån ser ögonen lite underliga ut, nästan lite alien typ?

Funderar starkt på Valedale hästen, kan hända att han hamnar i stallet redan idag. c:

Svar: Valedalehästen är typ min dröm, haha
Esmeralda Silverforce

Lena Wintercake

Fick fatal runt 5-6 gånger idag. :/

Svar: Fy vad irriterande!
Esmeralda Silverforce

Lottie Snöfödd

Fatal bara en gång, jag är inne på min femte fatal för idag =P Lite lustigt är det faktiskt, för innan uppdateringen så hade jag inte fått Fatal på säkert tre månader.

Svar: Jag tänkte också på det, det var ett tag sedan man fick Fatal?
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Alla tre gick verkligen hem hos mig! Himla charmiga, faktiskt. Kommer nog att köpa åtminstone en av dem! Och krya på dig, vilken otur att du blev sjuk igen :/

Svar: Tack, haha typ alla på min nya arbetsplats verkar vara eller ha varit förkylda så jag gissar att jag blev smittad av någon av dem x)
Esmeralda Silverforce

Rose

Håller verkligen med om att de nya hästar som kommer till spelet ser så mycket mer arbetade mer och har så fina detaljer.
Jag föll för skimmeln, men ja, markering runt ögonen hade ju gjort den så mycket vackrare. Men det finns rätt så många hästar i spelet som man känner att det saknas detaljer på XD

Svar: Håller absolut med!
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Mina favoriter är den i vd och den lite grå, fast TT min start ser nästan exakt ut så :P Bara det att den är är 100 gånger finare cX Sorry, Silver!

Svar: Haha x)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.