Chrome Pointer

Tillbakaaaaa!

   Blogghaveri! Katastrof! Jordens undergång! Typ nästan. Det blev problem då jag skulle köpa tillbaka mitt domännamn för att jag råkade glömma bort att pengar inte kan överföras på helger (I need an adultier adult, please fix) så därför har bloggen legat nere. Ett hundratal tappra stackars läsare lyckades dock hitta in i helgen ändå via bloggens gamla domän, men nu ska allt vara som vanligt igen!
 
   Jag stressar runt som en tok och hinner typ aldrig spela SSO, haha, stackars mig. All min tid går typ åt till att åka emellan jobbet och stallet - har haft foderhästen i en månad och red ett riktigt dressyrpass för första gången igår, typ så bra går det med stressandet. Kom ihåg det här med hur hästar läker själen, folket - den senaste månaden då jag har mått otroligt dåligt var plöstligt värt det då man i 30 min glassade runt på världens gulligaste pålle. I januari ska vi byta stall och då jag slipper stressa lika mycket gynnar det er också, för då orkar jag finnas även här ;)
 
   I morgon kommer islandshästen till SSO och jag kan knappt vänta på att se en massa lurvbollar tölta runt. Vet inte om jag hinner spela i morgon, men på torsdag så! Och, snart är det lucia - brukar inte SSO's snö komma strax före luciafirandet?
 
   Esme och Helios i vinterlandskap från förra året


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.