Chrome Pointer

Star Stables egen julkalender

   Nyheten om SSO's egen julkalender verkar ha undgått de flesta och (tråkigt nog) är jag inte förvånad, då den nämndes väldigt kort i en nyhetspost för ett par veckor sedan och det var nästan att jag också missade den, haha. Vi har ju aldrig förr fått en julkalender från SSO och därför har vi inte heller vetat vad vi ska förvänta oss - men det verkar som att kläder en en grej! Nu gäller det att vi varje dag fram till jul återkommer till Christmas.starstable.com och öppnar luckor för att få nya överraskningar var dag! Idag fick vi en klänning, som jag ska lösa in koden till nu direkt. Min skräck finns dock kvar - jag har fortfarande VÄLDIGT ont om plats i min garderob, haha.
 
   Första gåvan idag alltså, och nu kommer det nya grejer fram tills jul om jag fattat det rätt :D
 
 
   Jag ska försöka få ordning på min vinterdesign också, får se när sjutton jag lyckas med det! Måste försöka fota några bilder i dagsljus i spelet men det är ju totalt omöjligt eftersom jag aldrig är hemma innan det där hemska röda ljuset kommer fram xP


Clara

Hej! Jag tycker att dina redigeringar är jättefina! MEN har du tänkt på att ögonen på hästarna är väldigt små? Det kanske bara är jag, men speciellt hästen på din profilbild tycker jag ser ut som en elak Tyrannosarius Rex :D Tror att hästarna skulle se snällare och mer "riktiga" ut med lite större ögon :)

Svar: Jag målar all min lineart efter referensbilder - hästar HAR inte större ögon ^^
Esmeralda Silverforce

Felle

Fanns faktiskt en julkalender tidigare :) Var dock innan SSO släpptes för allmänheten. Minns den så väl, var så fina SS/SL bilder och fakta om typ olika hästraser :D Minns inte så mycket mer. Minns så väl hur den såg ut, och kan tyvärr inte länka till bilden här :(

Ellen :)

Hej! jag undrar om tröjan du har som omslagsbild finns i SSO!? Om den gör det så kan du väll sega vart!? :)) Den där det står (Ellen) under (svar på era frågor.) :) PS, blir glad för alla svar! DS, Du är bäääässtttt!!! =D

Svar: Den tröjan har jag målat själv - den finns alltså inte i spelet.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.