Chrome Pointer

#SaveFred

   Häromdagen fick jag en pling på Facebook. "Kika på Star Stables globala Facebooksida!" Gjorde det - och herregud vad jag skrattade.
 
   I den senaste uppdateringen råkade ett träd hamna lite fel i New Hillcrest och står mitt i asfalten. Istället för att se det som ett misstag har en stor bunt engelsktalande spelare döpt trädet till Fred och ockuperat SSO's Facebook för att övertala dem att rädda Fred the Tree.
 
 
 
 
 
   Plockade bort namnen på de som postat - vet ju inte om de har lust att vara med här! Men så ser det iaf ut och jag tyckte det var en allmänt kul grej, haha.
 
 
   Snacka om internskämt ändå! Känns som att det är mer sånt på den engelskspråkiga sidan. Saker som "Oh my goats" och "oh my Archie" istället för omg, referenser till llamor som sabbar serverrum och upprop för att rädda träd - tänkte på, har vi svenskar ens något sånt? Jag kan verkligen inte komma på något på rak arm, haha. Är det så att amerikanarna/britterna/australienarna bara har bättre humor än oss? x)


Lucy Macwright

Vi är tråkiga *cri*

Lisa Silentland

Jag vill gärna tro att britterna har ett sinne för humor, men när min klubb ägare sprickbildning skämt om club chatt jag inte så säker !!

Hanna Fastgarden

Det är inte Freds fel att han växte mitt i vägen! :(

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.