Chrome Pointer

Så, tillbaka på banan

   Kan ni förstå att huvuduppdragen är här igen? Jag är SÅ glad! Jag kommer prata om uppdragen igen en annan dag, för trots att jag är ledig från jobbet i några dagar nu har jag mycket att göra med julfester och resor och häst och allt vad farao det nu är.
 
   Eftersom jag sparar uppdragen till lite senare kan vi istället snabbt prata om Fred! Minns ni då jag häromveckan nämnde Fred the Tree? Det vilsekomna trädet Fred är numera förflyttad och går att hitta i närheten av New Hillcrests veterinär, tillsammans med en skylt som förklarar hur Fred trotsade alla odds då han kämpade sig upp genom asfalten och fick SSO-spelare från hela världen att gå samman för att rädda honom.
   Det finns en sak att lära från det här, govänner - om vi alla pratar om spelet, engagerar oss om spelet och fortsätter ta hand om spelet på bästa vis som spelare, kommer allt tillbaka i slutänden från de som faktiskt ser till att spelet finns.
 
 
 
   På tal om spelet finns chansen att några spelare upptäckte en någorlunda stressad Esme i morse som efterlyste renar i Silvergladebyn. Tack till de gulliga som dök upp och hjälpte till! Bidrog till att den senaste videon i Star Stable Tutorials kunde släppas idag, precis som jag ville.
 
 
 
   Inte bara gick den ut, utan dagens lucka i Star Stables julkalender innefattade en failvideo med fails från Archie! Archie gillar att skämta om Chtulhu så att han faktiskt ritade en bild på Chtulhu Island var ju helt fantastiskt x) Höll på att dö första gången jag lyssnade på den här, sjukt rolig!
 


Fripp

Finns trädet kvar?

Svar: Självklart!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.