Chrome Pointer

Nytt forum!

   Jag gillar alltid att prata om spelet, särskilt på olika forum, men tyvärr brukar de dö ut rätt fort. Här har vi ett nytt, engelskspråkigt - kika gärna in där och börja snacka! :)
 
   Länk har ni HÄR!


Kara Bravedawn

Registrerade för några minuter sen jag såg denna inlägg! Hittils tycker jag det är jätteroligt och folk där är otroligt snälla.

shereen

kan jag få 10,000 starcoins snälla och att jag ska bli star rider i en vecka

Svar: Så du tycker att jag ska betala över 500 kr för någon som ska spela datorspel? Hoppas du skäms som tigger sånt här av främlingar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.