Chrome Pointer

LYCKA!

   Sen jag fick hem min nya hästpolare har livet varit ganska miserabelt - en känsla jag delat med hästens ägare. Om en månad byter vi dock stall, vilket innebär att mitt liv plötsligt ser väldigt mycket ljusare ut och jag är så himla glad! Hoppas att vi hittar "hem" nu - nu hamnar vi i stallet där vi hade tänkt stå från början.
 
   Jag köpte faktiskt en islänning igår. Jag kommer inte hinna göra den sedvanliga redigeringen innan helgen eftersom jag åker bort, men det blir iaf en sen. Hästen heter Bright Glory aka. Glòin, och om ni inte har sett honom på min Instagram redan så dyker det nog upp en bild senare ^^
 
   Jag sitter på jobbet och försöker föra över ett antal stora filer (vilket tar foreveeer), och då jag är klar med det åker jag hem. Hoppas på att jag ska hinna spela in några videor idag, ska verkligen skynda mig och se om det är möjligt! Annars blir det nog inget alls på nästan två veckor, för mitt schema är sjukt tight just nu. Början av januari säger jag bara, jag kommer bli en ny människa x)
 
   Btw, totalt random fråga men något som jag funderade över häromdagen - om ni helt själv fick bestämma hur en häst i spelet skulle se ut, ras/färg/tecken, vad skulle ni vilja se?


Luna Friendstreet

Jag hade så gärna velat ha welshponnyer till SSO, hade nog helst velat ha en brun med stjärn och strumpor eller en söt fux! :D

Carolina Diamonddotter

Jag skulle jättegärna velat ha en Castillonhäst, tycker den är väldigt vacker och ståtlig. Helst mörkbrun och kanske några vita strumpor vore passande :)

Leah Pandalake

Welsh mountain ponny skulle vara underbart!

Alva

Jag skulle vilja ha haflinger till spelet. Den skulle ha en stjärn och lång man och annars se ut som en vanlig haflinger.

Anna Eastlund

Nu var det ju typ ett halvår sen jag var inloggad så denna häst kanske finns nu😂 Men btw så skulle det va kul med en väldigt nätt häst vet dock inte vilken as jag skulle vilja ha men en nätt typ. Mörkbrun nästan svart men fortfarande så att man ser att den är mörkbrun med en vit stjärn och vita strumpor på tre ben.

Anonym

*Host* ras och inte as!

Anna Eastlund

Glömde skriva mitt namn☝🏼

Meja

En kallblodig travare, Brun, vita strumpor, stjärn och strimbläs och snopp. Även kallat min dröm häst, Känner en häst IRL som ser ut så. Min Ängel, fast hon är ganska stark, och grön. Hon är Min lilla pussgumma. ♥

Lottie Snöfödd

Jag önskar mig ju min rödskimmelislänning.

Tilde Darkstorm

Åå! Esme, jag har egen häst i ett stall, kanske 5 km från en stor ridanläggning/ridskola som heter Karlslund. Och för en vecka sedan så stängdes anläggningen av för främmande hästar. Och idag kom detta ut på deras Facebook:

Kvarka är konstaterad hos insjuknad häst på Karlslund. Samma restriktioner gäller som tidigare vad gäller hästar till och från anläggningen dvs ingen häst får besöka anläggningen som ej står permanent uppstallad här och häst uppstallad här måste vara kvar på anläggningen intill dess karantänen lyfts. Ridskolan fortsätter som vanligt tills annat meddelas med skärpta hygienrestriktioner.
Ytterligare besked lämnas inom kort.

Asså åå! Anläggningen stängdes av förra fredagen och dagen innan fredagen så red jag med ridskolehästarna MITT I GRUPPEN!!! Tänk om min häst är smittad!?!?

Sååå rädd...

Vet egentligen inte varför jag skriver det här. Vill nog bara få ut mig det och kanske få tips om du handlat med kvarka.

Kram Tuss/Tilde

Svar: Åh, jag förstår din skräck! Var jättenoga med hygienen så länge, tvätta ALLA dina grejer, ridkläder, hästutrustning osv som du har i stallet, och var grymt uppmärksam på din häst! Läs på lite extra om kvarka för att veta exakt vad att leta efter och berätta för alla andra på din anläggning att din häst var där. Minska smittorisken så mycket som bara möjligt!
Esmeralda Silverforce

Holly Northwright

Jag skulle så gärna vilja ha en mörkbrun varmblods travare med vita strumpor!

Matilda Silverwater

Ryttarna skulle nog behöva krympa lite då hihi, men en fluffig rödskäckad eller fuxskäckad Shetlandsponny med massor av lång man, svans och pannlugg *.*
Favoritrasen ofc <3

Rose Greenhill

En New Forest! Samma "modell" som fjordingarna, inklusive ståndmanen, men brun med en stor vit stjärn i pannan. Precis så ser nämligen min favorit IRL ut ^.^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.