Chrome Pointer

Kläderna blir bara bättre och bättre

   Upplösningen på allt i spelet har förbättrats enormt, vilket bidrar till otroligt mycket snyggare kläder i spelet. Sist jag kikade igenom gallerian, då jag letade efter nya roliga grejer till Penny, hittade jag bland annat dessa tre härliga tröjor.
 
 
   Den ovan, hur underbart är det inte med hästen på bröstet?! Jättefint! Otroligt att vi nu kan ha så fina mönster, nu då upplösningen är så mycket bättre! Ska lätt köpa den här *-*
 
 
 
   De två västarna ovan tycker jag verkligen känns som hästkläder. Västar är något som hästmänniskor använder mycket! Det har blivit enorm skillnad på kläderna på sistone och jag tycker det är fantastiskt roligt att detaljerna nu kan träda fram.
 
   Det finns dock tre negativa sidor jag ser.
   1) 99% av alla nya grejer hamnar i gallerian. Och försvinner i mängden. Det tar bort lite av det roliga med nya grejer, tycker jag, då det finns så mycket grejer på en plats att man inte ens kan fokusera på allt som finns där. Det finns fortfarande oöppnade butiker på olika håll i Jorvik, på platser som varit öppna i flera år - är det inte dags att fylla ut där snart?
   2) Vi som spelat länge (och de som spelat mindre länge men som haft råd att köpa det de vill) lider av problemet att våra garderober är fulla. Vi behöver desperat mer utrymme! Det finns så mycket fina grejer jag vill lägga till i min garderob, men jag har inte plats.
   3) Kläderna är fantastiska, men tyvärr tycker jag inte att hästutrustningen håller samma mått. Jag är trött på sadlar och träns - jag vill bara ha nya schabrak i nya färger och mönster. Eller, varför inte fler sadlar och träns - i naturfärger. Fler nyanser av brunt som lättare matchar de snygga bruna stövlar och boots som kommit sista månaderna, kanske några fler sadlar i brunt och svart. Realismen börjar komma i och med kläderna, som är fantastiska, men jag saknar detsamma i hästutrustningen! Mönster på schabrak som sedan döljs av sadeln blir det ju tyvärr ingen vits med.


Bella

Mer bruna sadlar och träns åt folket!!

Svar: Hear hear!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Garderoben svämmar över, skulle vara riktigt nice att få lite mer plats där! Skulle också vara awesome med färger på ikonerna så det skulle vara lättare att åtminstone färgsortera kläder - om jag vill ha en svart jacka blir det svårt att hitta den just nu hahah

Svar: Det är mitt problem nummer två, pallar inte byta kläder alls för det tar liksom en kvart att hitta något som ens matchar på ett ungefär
Esmeralda Silverforce

Matti S

När min kompis var inne i förrgår så såg hon GM Eleanor skriva detta i chatten https://instagram.com/p/_7jBH6GTP6/. Hoppas att det kan hända!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.