Chrome Pointer

Julkalender och tutorial

   Dag två av SSO's julkalender innefattar några målarsidor där man själv får fylla i färg. Supergulligt tycker jag, och på tiden! Haha, sånt här hade jag velat göra då jag var en liten kotte som spelade Årstidsryttarna! Kanske får kasta in dem i Photoshop och färglägga ändå? ;)
 
   Länken är Christmas.starstable.com - glöm inte att gå dit!
 
 
 
 
   Det andra jag idag vill peka på är att min senaste tutorial för SSO är ute! Denna gång är det rykten på schemat. Den här skulle kanske egentligen ha gått ut för ett tag sen men jag blev liksom aldrig riktigt nöjd med mitten/slutet... men nu är det inte alls långt kvar tills nästa tutorial, som ska bli otroligt kul att visa upp. Ni ser väl i slutet vilken det blir?
 


Evangeline

Ooh, har du provat på ledarfunktionen? :D

Svar: Yes, tutorialvideon för funktionen är nu nästan helt klar!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.