Chrome Pointer

Horsez, del 30

 
Sammanfattning: Väl i Kina är det dags att prova på lite ridning! Vad säger ni om de här makalösa miljöerna bland risfälten?


Agnes Shygirl

Coolt! Det är kul då du spelar andra spel också än star stable för man tröttnar ibland på att se de uppdrag du går igenom med Penny Kinglee. Jag skulle vilja fråga en sak av dig också:

- Vad ska man göra för uppdrag för att komma till Golden Hills?

Jag är nu på level 14 men jag har inte kommit till Golden Hills än!

Tack :)

Svar: Svårt att veta exakt var man ska räkna att uppdragen börjar - kan iaf säga att du troligen måste göra uppdragen med Mr Andersson och den försvunna fisken i Valedalesjön, uppdrag med Mary och Lance, uppdrag med turisterna i Hollow Woods och slutligen uppdrag där du städar ridhuset. Tror det är de som visar att man är nära!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.