Chrome Pointer

En sorgsen kampsportare

   Jag har HELT tappat det jag i vanliga fall skriver om - saker som händer i spelet. Kan utlova att det inte är med mening; jag är numera alltid ute på språng och tiden finns inte att sitta och skriva om allt som händer, oavsett hur gärna jag skulle vilja. Det är ju knappt så att jag hinner spela igenom uppdragen som kommer - Professor Hayden mötte jag inte förrän över en vecka efter att han dykt upp i spelet. Honom kommer jag prata om en annan gång - jag har nämligen inte hunnit med Ricky Winterwell än.
 
   I byn New Hillcrest, som är delvis inspirerad av amerikanska små förorter med perfekta fasader på de välvårdade radhusen, bor familjen Winterwell. Eller ja, vi har bara sett två medlemmar av familjen (Bernadine på torget, + Ricky), men man kan väl dra slutsatsen att det möjligen finns fler beroende på speldialog.
   Ricky Winterwell är en sorgsen stackare som en gång i tiden var Jorvikisk mästare i Jor Jitsu. Eftersom det är en sport som antagligen inte lyckats ta sig över världshaven till andra länder kan vi möjligen påstå att herr Ricky varit världsmästare i sin sport.
   Herr Ricky har dock inte haft turen med sig på sistone och det har inte gått så hemskt bra för honom. Tävlingarna har gått dåligt, han blir mobbad av konkurrenten Ivan Drake (som dessutom försöker sabotera för stallet som Rickys flickvän äger, vet hut!) och man kan nog säga att han tappat livsgnistan lite. Tur för Ricky Winterwell att Esme Silverforce kommer intraskande i förorten för att rädda dagen!
 
 
   Det fanns flera saker med denna uppdragskedja som gjorde mig vldigt glad. Dels är det smockat med Harry Potter-referenser. Eller så vill jag tro att det är så. Men, ni har väl märkt att ALLA Bulldogz-tjejerna har HP-namn? Ginny, Katie, Petunia och Molly. Att Ricky försöker smita undan från arbete genom att vilja titta på Jerry Trotter är också något som gjorde mig väldigt glad. Jerry Trotter och de smartas sten, Jerry Trotter och fången från Alcatraz och Jerry Trotter och Halvsblodshingsten - HUR UNDERBART? POTTERHEADS UNIIIIIITE! (Ehm ja jag såg trailern för Fantastic Beasts i veckan och post-Potter-depressrionen har inte hunnit komma tilbaka igen)
   Ricky Winterwell har ju också sina likheter med Rocky Balboa. Istället för Ivan Drago möter han Ivan Drake, också bror till den vida fruktade Ms Drake borta i Jarlaheim. Och ni vet ju redan vad jag tycker om referenser till andra grejer, hehe ^^
   INTE NOG MED DET! Den nya terrängbanan i New Hillcrest är SÅ FIN! NYA HINDER! FINA HINDER! VATTENHINDER! Dessutom är den lite svårare gällande tidsgränsen. Kanske lite för svår ur levlingssynpunkt (hur ofta gör man inte två saker samtidigt då man levlar och rider in i grejer), men samtidigt gillar jag att svårighetsgraden faktiskt ökar lite. Jag gillar också att man hjälper till och bygger hindrena själv. Påminner lite om way back i Gyllenåsarnas Dal där man hjälpte gamle Jasper att ställa i ordning hans terrängbana!
 
 
   Jag trivs bra i New Hillcrest. Det ska bli kul att se hur uppdragen med Ricky tar sig, det ska bli kul att vidare lära känna de karaktärer som finns i byn. Det enorma köpstallet inbjuder också för många spännande hästar i framtiden! Kan knappt vänta på att se det smockfyllt med vackra hästisar!
 
   Vad tycker ni om New Hillcrest, och uppdragen med Ricky?


Busigast123

Hahaha, jag typ dog när jag gick in i Epona och gjorde uppdragen. Helt awesome! Alla referenser till HP är fantasiskt roliga. Mer av detta tack SSO-teamet!!!!

Charlotte M

Jag dog ju av lycka när man fick bygga hindrena och såg att det var andra hindertyper än rättuppstående. Älskar också loppet i Månskärebyn med de olika hindrena. Mer hinder åt folket!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.