Chrome Pointer

En otroligt god jul!

   Idag vill jag hälsa er alla en väldigt god jul, och till er som inte firar jul på grund av olika orsaker hoppas jag åtminstone att ni får en trevlig ledighet. Om ni nu jobbar över julhelgen hoppas jag att ni har det trevligt ändå. Allt det bästa till er!
 


Samantha lightninghaven

hej igen ^_^ har du någonsin tänkt på att göra en jul podcast ("radiotalkshow") för sso :) Det är många som haft en sådan idee men ingen som genomfört det :)
man kan ha livechatt där också så du kan få svar på dina frågor till lyssnarna!
det skulle va riktigt jul kul :)

Svar: Jag är inte sådär hemskt intresserad av högtider själv för att vara ärlig - jag dras mest med av strömmen. Är dock alltid fast med familj under högtider som så, och därför är det inget jag skulle kunna göra - tror inte heller att det skulle bli så mycket tilllyssnande, då majoriteten av de som i vanliga fall ser mina videor firar jul med sina egna familjer :)
Esmeralda Silverforce

Daniela Silvergarden

Ha en god jul bästa Esme:) Kram från Dani Silvergarden<3

Svar: God jul och god fortsättning!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.