Chrome Pointer

DEN ÄR HÄR!

   Islänningen är här! Jag vet att det finns några tappra själar här som liksom mig väntat i många, många år - vi hade hopp redan om de första Star Stable-spelen. Vi hoppades på en massa skäckfärgade hästar, vi hoppades på fjording, Shire och islänning. Oj oj oj vad besvikna vi blev då spel nummer fyra (med de, ärligt talat, fulaste hästarna i hela serien) släpptes - men vi får igen med råge nu! Värt åtta års längtan, haha!
   Vi vet ju att det kommer fler färger framöver, det händer ju alltid, men det bara kliar i fingrarna och jag vill ha en isispolare att tölta runt med... Jag vet att folk tycker jag är duktig på att hitta på namn åt mina pixelpållar, men har inte för höga förväntningar den här gången, haha, Islandsnamn är jag otroligt dålig på x) Men, på tal om det, det har kommit MASSOR med nya namn till hästar - massa nya härliga kombinationer! Då jag kikade igenom det hittade jag dock inget "storm" i den andra rullistan, vilket gjorde mig lite besviken, haha. Drömmer just nu om namnet Firestorm på en häst! (Snälla säg att ni har hört Conchitas låt med samma namn?)
 
   Sista avsnittet av The Star Stable Show åkte också ut idag! Matilda träffade Mattias som är animatör (<- aka. the dude som gör alla animationer jag hyllat så mycket sista månaderna haha) och tittade på islandshästen Jora.
 
 
 
   Snön har dessutom kommit till Jorvik - jag är väl taggad för sakens skull att juldekorationerna passar bättre, annars föredrar jag gräset ^^


Matilda Seaweb

Å! den är så söt den ser nästan ut som min katt.:D fast lite brunare :D

Rose

http://home.swipnet.se/nickis/A.htm

Jag använde den sidan för att se vad islandshästnamnen jag skulle använda betyder. Men det finns en massa fina namn där att välja mellan om man inte känner en islandshäst som man vill döpa sin pixelpolle efter :)

Svar: AAAAAAAAAH livräddare där <3
Esmeralda Silverforce

Matilda Southtree

Rekommenderar samma sida som "Rose", använder den när jag ska leta upp namn åt mina islänningar i Howrse <3

Elin Dragonfall

Det jag älskade mest i hela detta avsnittet var vad vi såg precis i slutet, ni förstår vad jag menar om ni kollar precis i slutet.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.