Chrome Pointer

Decembers stora projekt!

   Det stora projektet för mig i december är en extrainsatt videoserie genom Star Stable där vi går igenom alla juluppdrag med Penny och hennes häst Rapidash. Kommer jag lyckas få upp den sista videon den 24 december? Inte en aning! Men det är min målsättning, sen får jag anpassa det efter andra saker, som jobb, häst och hälsa. Idag spelade jag in ett par avsnitt trots att min hals sade emot lite - men det är sånt man får leva med ibland (tyvärr). (Jag är iaf inte lika dödssjuk som jag var igår, haha - har inte varit så här sjuk på flera år!)
 
   Jag kommer försöka göra mitt absolut bästa för att kompensera "bortfallna" dagar med fler avsnitt - så eftersom jag var för sjuk för att få upp en video igår kommer det istället två videor idag! :) Del 4 och 5 spelades alltså in idag och kommer upp under dagen. Kommer bli tufft nästa vecka, haha, ska nämligen åka bort nästa helg... (Vissa undantag får helt enkelt utlysas!)
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.