Chrome Pointer

Dags för nya frillor snart?

   Jag vet inte hur många av er här som minns det, men jag har bytt frisyr på Esme EN gång genom hela spelets historia. Men det är nästan så att man börjar längta efter något nytt! Efter två år med det långa bruna håret som går att välja från start och ytterligare två med det långa och raka från Jarlaheim känns det som att det kanske behövs något som fräschar upp lite.
   Men, det har inte kommit nya frisyrer på väldigt länge nu. Jag tror det var närmare ett år sedan den "frissiga" hästsvansen gjorde entré. Innan dess var det ett halvlångt rakt hår som kom, och det är idag en av de mest populära frisyrerna. Förstår varför, det är sjukt snyggt i alla tillgängliga färger!
 
 
   Om jag skulle byta frisyr i spelet idag är det nog bara den ovan som skulle locka! Den är superfin, särskilt i brunt, blont och brunblond ombre.
 
 
   Jag skulle tycka det var jättekul med något nytt, och om inte något nytt, kanske åtminstone fler färger på de frisyrer som finns. Jag har sett att många skulle vilja se fler ombrefärgningar, och jag håller med om att det skulle passa fint. De som redan finns är ju jättefina!
   Det är flera NPC's som har väldigt vackra hår. Johanna, Elizabeth och Sunshine är väl de man helst nämner där. Skulle dock inte banga på en hästsvans som den Linda har, men då kanske lite lite lägre ner i nacken så att man fortfarande han ha hjälm på sig. Eller som många har nämnt förr, en donut/knut i nacken som skulle funka fint till dressyrtävlingar? (Har sett på många forum/idégrupper på Facebook att många vill kunna köpa upp till typ tre olika frisyrer som man sedan kan växla mellan vid behov. Det tycker jag låter som en jätterolig grej, åtminstone för de som gillar att piffa upp sig lite extra för event med klubben eller liknande! Att byta frisyr blir ju faktiskt väldigt dyrt i längden.)
   Det händer så mycket fint runt om i spelet, nu hoppas jag lite på att vår spelarkaraktär, som vi faktiskt ser bokstavligt talat hela tiden, ska få lite mer uppmärksamhet snart :D
 
 
 
 
 


Elin Dragonfall

Jag är också sugen på nya frisyrer, inte för att jag skulle köpa dem utan bara för att dem är fina. Men om Elizabeths eller Johannas frisyrer skulle gå att köpa så skulle det börja klia rejält i fingrarna!

Svar: Eller hur? Det är ju jättekul med nya grejer sådär, även om man inte vill ha det själv, för det blir så kul att se mångfalden med så många snygga grejer!
Esmeralda Silverforce

Lottie Snöfödd

Om Sunshine eller Elizabeths frisyrer skulle komma i rött vet jag någon som skulle byta frisyr på stört!

Svar: Hehehe
Esmeralda Silverforce

Amanda Lightninggirl

Elizabets's frisyre er favoritten min på spillet, så jeg håper virkelig at våre figurer snart kan kjøpe dem!

Alva Purpleberg

Håller med!! Skulle vara väldigt kul om det kom några nya fina frisyrer till SSO. När kom det nya sist? Det finns väl ingen i Epona? (Jag i SSO är i level 15 och har ej spelat så där jäääätte länge, så vet ej när det kom.) HAr ej sätt nån med en ny frisyr iaf, så det borde inte finnas i Epona. Kom det sist när GÅD öppnades eller?! Skulle gilla om Elisabeths hår kom i nån butik fast i blont!

Emmy Eveningsmith

Håller helt med! Dags för lite nya frisyrer i salongerna. Gillar verkligen Johannas hår :)

Selma Frendtree

Jag har bytt frisyr ca 6 gånger på lite mer än ett år och den sjätte gången hittade jag rätt det du Esme har fast det som är brunt och blont jag kollade faktiskt på denna blogg för att hitta det håret när det var gratis SR och köpte det,även om jag inte är SR så spelar jag nästan varje dag p.g.a ST som jag är medlem i som håller mig aktiv!

Willow Goldhill

Älskar verkligen Lindas frisyr! Ända problemet är ju att det kanske är lite svårt att ha ridhjälm på då. Men om jag inte har helt fel så i ssl när hon tex ska tävla så får hon väl bara en låg hästsvans, eller?

Isåfall så hade ju den funktionen med att kunna byta mellan frisyrer som man redan har köpt varit jättebra :)

Svar: Jag tror faktiskt att hästsvansen går typ igenom hjälmen, haha, men som du säger sitter den nog lite lägre med hjälmen på än i vanliga fall!
Esmeralda Silverforce

Meja Lightnose

Som du kanske sa (vet inte läste inte så noga xD ) så skulle det ju vara ganska roligt/intressant om man kanske fick välja mellan att t.ex sätta upp håret i en tofs eller sätta en liten bulle på huvudet. Men om man kanske ska klippa sig eller byta färg på håret så spelar det ingen roll för mig :)
Jag har sett en jättefin färg på hår i spelet men jag har aldrig köpt det för att hårfärgen inte finns i så många färger, jag tycker att den färgen (typ orange?) ska finnas i fler olika ställen än bara Gyllenåsarnas dal.. Men som du kanske säger så skulle spelet bli en aning bli bättre om det var så som du kanske säger. ( xD )

Cecilia Gladefield

Min dröm är om de skulle göra så att alla hårfärger finns tillgängliga till alla frisyrer. Jag har kärat ner mig i den ljuslila hårfärgen dock så finns den tyvärr inte i så många frisyrer.
Johannas frisyr är super fin :3 Älskar frisyrer med flätor <3 En medeltida frisyr med "upprullade" flätor skulle vara underbart också *.*
Annes frisyr med hårband är också väldigt fin :3 Skulle vara häftigt med hårband dock så skulle de skymmas av hjälmarna/hattarna..hm.. ^^

Sofia Greenbrooke

Hej Esme!
Jag undrar var du har köpt sminkningen som du har på Esme på bilderna (ovan)

Ps jag älskar dina videos!

Svar: I Jarlaheim :)
Esmeralda Silverforce

Zozo

Ge mig lindas hästsvans (stor och tjock :D) i rött så blir jag glad

Svar: Det låter snyyyyggt
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.