Chrome Pointer

Dagens julkalender!

   Jag älskar pyssel men är för lat för att pyssla. Tror att många känner igen sig där faktiskt! Om inte annat gillar jag att titta på då andra pysslar, haha. I dagens lucka i SSO's egen julkalender (som ni hittar HÄR) kan man skriva ut fyra stycken julgransprydnader som man kan limma ihop själv. Jag tror min skrivare har helt slut på färg men jag ska se om jag lyckas få ut något åtminstone i gråskala ^^
 
 
 
   Som ni ser står det ju att det finns en överraskning för de som tittar extra noga. Det är faktiskt fyra värdekoder, som finns utspridda på arken man skriver ut prydnanderna ifrån. LOVE, PEACE, JOY och TOGETHERNESS ger var och en 25 SC, och om du använder alla fyra får du alltså sammanlagt 100 SC. Plöstligt blev inte Leda hästen-funktionen riktigt lika dyr, eh?


Rebecca Spiderstar

TOGETHERNESS Funkar inte det står : DENNA KOD ÄR INTE GILTIG FÖR DITT KONTO.

Vad ska jag göra :(

Svar: Pröva igen och dubbelkolla så att det inte är felstavat xP om det inte går är det la till att maila support!
Esmeralda Silverforce

Signe Swordstar

Tack för detta Esme! Utan dig skulle mitt liv varit slut för länge sedan men du har lyst upp mina dagar! PS tack för värdekoderna :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.