Chrome Pointer

Dag 4, GOOOO

   Jag har varit ute och ridit och stuff så här är jag finally, haha.
 
   Jag råkade hamna mitt i ett tidningsreportage idag alltså. Det var faktiskt väldigt roligt och det kommer i tryck närmare våren - då det finns ute säger jag självklart till. Reportaget i stort handlade om just SSO!
 
   Idag var det ju dagen D som i D... d... äh, leDa hästen.
   Iaf, funktionen är ute! Jag har inte varit inne i spelet än, men jag har ju sett lite reaktioner då jag stalkat sociala medier under dagens långa bussresor. Ni som hängt med ett tag vet att det är en funktion jag alltid varit negativt inställd till (och med det menar jag att jag inte har sett vitsen i det), och jag anser fortfarande inte att det är en viktig funktion för spelet i sig. Men, jag har värmt upp liiitegrann, särskilt efter jobbet med att göra en tutorial för det då jag har testat det mycket. Jag kommer köpa funktionen, men det blir nog inte så hemskt mycket mer än så, haha.
   Jag har sett att många ger kritik för att hästen "släpas" fram av ryttaren, och det kan jag väl lite hålla med om. Samtidigt tycker jag faktiskt det ser rätt gulligt ut, och realism är ju ändå inget vi hästmänniskor är bortskämda med i spel. Just för den sakens skull ger jag själva sjutton i om det är så man leder en häst på riktigt eller inte - det är ett spel och det ser rätt gulligt ut.
 
 
 
   Dag 4 av SSO's julkalender består av två skrivbordsunderlägg. Kachiiiing, så som jag har längtat :D Jag har numera två datorskärmar hemma så de egna skrivbordsunderlägg folk förknippar mig med passar inte riktigt längre beacuse of reasons. Därmed ska jag lätt använda en av de här två! Traska över till Christmas.starstable.com för att ladda hem dem. (Ey, har ni försökt öppna en lucka som inte är öppen? ÄLSKAR gifen som dyker upp då, haha)
 


Felle

Tycker det är dåligt och ganska konstigt att man måste vara star rider, och dessutom behöva betala SC för att kunna leda hästen .o

Svar: Konstigt? Nej. SSO vill ju att deras spelare ska ha något att sträva efter så att de stannar kvar i spelet, det är inte svårare än så! Däremot anser jag att 135 SC var lite väl mycket.
Esmeralda Silverforce

Zuz

Du har gjort de igen säger jag bara. Din design slår alla rekord igen :)

Sedan vill jag även tacka för din "design skola". Den har hjälp mig jätte mycket <3

Svar: Tack!
Jätteroligt att du känner dig hjälpt också! :)
Esmeralda Silverforce

Clara

Själv kan jag känna igen mig lite i det, min ena häst är ganska seg(och är på köpet ett matvrak som är lite rund om magen ^^eller det är jag och min syrra som tycker det... Min kompis säger att hennes häst är fetare...). Henne går man typ så med, fast baklänges med ett mycket mer sträckt grimskaft. Så min åsikt är att det är fint ändå, tror inte att alla spelare kommer använda "leda-funktionen" till att ta ett joggingpass runt Jorvik, snarare lunka runt lite bara :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.