Chrome Pointer

Dag 3 av SSO's julkalender

   Guuud, jag är ett vrak idag, haha. Då jag plockade in min häst och hans hagkompis från hagen idag kom en joggare farande från skogen bakom oss, vilket skrämde livet ur min i övrigt världens snällaste hästis och han drog iväg i full rulle, och drog med sig kompisen som är ett berg på 1.85... Hade förstås inte en chans att hålla emot så jag fick mig en flygtur och får ett rejäääält blåmärke, haha... joggaren skrek "gick det bra", väntade inte på ett svar och var borta innan jag ens hann kravla mig upp på fötter igen och lämnade mig att fånga in två hästar som tyckte det var mycket roligare att springa iväg tvärs över ängen än att hänga med mig till stallet. Må Garnok ta dig, inhumana människa! Det var faktiskt ett par år sedan jag sist var med om att bli omkullsprungen och man känner verkligen att man lever efter sånt här, haha...
 
   Nu har jag klagat av mig! (sånt ÄR faktiskt viktigt ibland, för själens skull, haha) Dag 3 av SSO's julkalender innebär en jacka. Tycker den ser riktigt fin ut! Har glömt att hämta ut klänningen, oops, hoppas att koderna gäller ett tag!
 
 
   Ni som följer SSO på Instagram har sett en superkort teaser till en video som släpps i morgon - en tutorial för leda hästen-funktionen! (<- är fortfarande inte helt säker på vad funktionen heter på svenska haha) Det är faktiskt bara klar till 99,9% så jag ska ordna en pyttegrej i den i morgon, men sen kommer den ut. Var lite nervös inför att göra den men är väldigt nöjd och hoppas att den komma räta ut många frågetecken :D Har dock sett enoooooormt mycket negativa reaktioner från spelare efter att mer info om funktionen kommit ut (Man måste 1) Vara SR på level 10 eller högre och 2) Betala 135 SC allra första gången man leder en häst) så jag har lust att peta lite på folk och påminna om att det här är ett datorspel och inte jordens undergång. Okej jag håller med om att 135 SC är en sjukt saftig summa, men man behöver ju inte svära och kasta ur sig könsord för det. (Folk på Instagram är ju helt rabiata just nu...) Kommer ta upp lite mer om leda hästen i morgon då uppdateringen är ute, och kommer självklart även länka till tutorialvideon.
 
   En annan grej som händer i morgon är att jag ska träffa ett par utsända från en tidning - för att jag är en SSO-spelare. Jag vet inte riktigt vad det hela handlar om, det var typ "hej var med det här kommer bli kul" och jag har ändå vägarna förbi så det liksom råkade bli så. Kommer uppdatera er med vad det handlar om då jag faktiskt vet mer/kan säga mer, haha ^^


Ria

Jag förstår inte riktigt vad det är folk skriker om egentligen när det kommer till leda-häst-funktionen. 135 SC är mindre än 2 veckopengar, har folk inte tålamod att eventuellt vänta den tiden om man inte redan har summan? Eller är det det faktum att man inte kan leda om man inte är SC och level10 som är jobbigt för dem?

Svar: I ärlighetens namn tror jag de allra flesta klagar för att klaga, men många tycker också det är för dyrt. De tycker det här borde vara en basfunktion, men jag håller nog inte riktigt med om det. Att man kan köpa den, fine, men jag tycker nog det är lite mycket med "nästan" två veckopengar tbh
Esmeralda Silverforce

Emma L

Jag måste få fråga, för jag har liksom inte förstått, haha. Äger du Esmeralda Kinglee, Silverforce OCH penny? Eller hur är det, hänger inte med i svängen! Hihih, grym blogg och älska designen <3

Svar: Ja, precis så är det.
Esmeralda Silverforce

Sally

Måste man köpa leda häst sak???

Svar: Yes, en enda gång och sen aldrig mer
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.