Chrome Pointer

Allmänt kaos

   Bloggen har legat nere i några dagar pga att något blev tokigt med mitt domännamn. Blogg.se har inget med det att göra längre nämligen, så jag har idag mejlat runt och förhoppningsvis är bloggen tillbaka som monokerus.se redan på måndag :)
   Jag är sjuk. Sjukt febrig och sjukt snorig. Hade velat spela in nya SSO-videor på morgonkvisten då jag ändå är hemma, men huvudet är helt borta och rösten är obefintlig. Gör mig förstådd hemma med viskningar och teckenspråk, haha.
 
   Nu för att prata om något lite roligare så kom det förstås ett nytt avsnitt av The Star Stable Show i onsdags. Inte nog med att Matilda tog sig in på SIHS och snackade med de berömda tvillingarna Philippaerts (åh gud vad de är beundrade av flickor (troligen också några pojkar) jorden över haha) + fick dem att spela Star Stable - dessutom kom trailern för hästen vi väntat på i så många år! Jag tror verkligen att det här är första gången någonsin en islandshäst finns i ett hästspel och faktiskt är fyrgångare. Jag kan ärligt talat inte minnas ett enda hästspel med en islänning i till att börja med - har ni kanske koll?
   Några kanske är besvikna över att hästen inte visade upp flygande pass, men kom igen, DEN TÖLTAR! Ibland får man nöja sig med mindre ;)
 
 
   Förhoppningar om denna nya, ulliga, gulliga lilla häst?
  • Självklart töltar den ju, vilket är GRYYYYMT! Har sett många funderingar i communityt där folk undrar var tölten ligger - efter skritten, efter traven, ersätter den korta galoppen, men enligt SSO's svar på kommentarer på YouTube kommer det ett helt nytt system. Spännande eller vad?!
  • Eftersom Island antagligen är kallare än - okej, där var jag på väg att säga något relativt fult - kallt iaf, hoppas jag på en köldtålig häst.
  • Bara en häst visas i trailern, men det har bara hänt typ tre gånger förut att en häst inte kommer i minst tre färger, så jag tänker ta för givet att det kommer två till, haha :D
  • Flera klipp på den är i Epona så troligtvis hamnar den där - det finns ju stora "salustall" både i Månskäreby och New Hillcrest. (Btw, säger ni New Hillcrest eller Nya Hillcrest? Jag föredrar New!)
   Det var väl det jag hade just nu. Islänningen kommer nästa onsdag och jag försöker få min vinterdesign färdig. Vet faktiskt inte vilken färg jag ska ha i år, haha, men headern jag jobbar på kommer bli SUPERFIN! :D


Emma Shortroad

Jag säger New Hillcrest!
Älskar det stallet! :D

Cassandra Watersmith

Jag säger också New Hillcrest! Tycker att det är jätteförvirrande med det pga att SSO har skrivit både Nya och New i spelet på olika ställen haha!

Iris Highgarden

Säger New Hilcrest (går snabbar att säga) Säger också Mirror Marches istället för Spegelträsket

Riley Candlestar

Jag är bara i level 12 så hoppas på att den inte bara finns i Epona.. :)

Emma

Vad menas med "ett helt nytt system"? Är liiiiiite efter<3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.