Chrome Pointer

Föliiiiiis

   Man är ju som hästmänniska väl medveten om att alla grå hästar föds mörka, men vi säger för sakens skull att de Jorvikiska Varmbloden fäller fölpälsen och får sin sanna färg väldigt tidigt. I mina ögon kommer Ash vara grå och apelkastad genom hela livet, utan att ett hårstrå får blekna mer.
 
 
   Jag har varit väldigt omotiverad med den här redigeringen, och jag tycker det syns på skuggningen. Nya tag med nästa bild!
 
 


Angelica

Herregud, vad fin! <3

Svar: Tack så mycket!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.