Chrome Pointer

YouTubes sökfunktion är värdelös

   Bara sådär i förbigående. För det är den. Den går på aktivitet istället för relevans, oavsett hur man försöker söka. Sjukt irriterande.
 
   Det här är en sån där dag då jag har känt mig som en höna som springer runt i cirklar med avhugget huvud. Jag har ändå fått mycket gjort och har till och med hunnit spela in hela första dagen av uppdragen i "nya" Moorland för Pennys räkning. Frågan kvarstår när jag kommer hinna få upp videorna, om det sker denna vecka eller nästa. Jag är lite rastlös den här veckan, jag vill bara tillbaka ut till hästgården mitt ute i ingenstans och pyssla med hästarna. Det blev en kort hemgång den här gången, jag hade nästan kunnat stanna kvar och jobba hela veckan, haha x) Meeen om allt går som det ska så ska jag rida islandshäst för första gången i mitt liv under den här veckan :D
 
  ...btw, jag insåg idag att jag fick femton myggbett under mina två dagar ute i vårvädret på hästgården. Tyvärr är stället översvämmat av myggor och bromsar under sommartid och jag känner att det är läge att packa ner myggspray till helgen - jag är nämligen oerhört allergisk och mina myggbett är inte roliga. Nu vet ni något ni kanske inte ville veta. Tjo.


Alanis Moonstorm

Ja usch och fy för både youtubes sökfunktion och myggor.
Spännande med islandshäst dock :D

Meja

Du är inte den ända med myggbett.. har också typ 15 stycken... Inte skönt ._.

Svar: Hahaha nej usch det är vidrigt
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Hej Esme! Jag hade beställt Zoo Tycoon 2 och idag så kom det äntligen. Men när jag beställde det stod det att spelet var på svenska men nu på fodralet så stod det att spelet var på Engelska med svensk manual. Är det en inställning som gör spelet på svenska eller?

Tacksam för svar.

Svar: Jag vet faktiskt inte, du får prova att installera och se. Köpte du bara originalet eller Ultimate Collection? Om du köpte UC och det är på engelska är jag villig att byta mina svenska kopior!
Esmeralda Silverforce

Maria

Myggbett, ryser bara jag tänker på det. Är med allergisk och lyckades nån gång få tre stycken runt ankeln, jag kunde inte gå på 3 dagar(trots allergimedicin, bedövningssalva och smärtstillande...)

Svar: Hahah jag har fem stycken på magen och fyra bakom ena knäet x)
Esmeralda Silverforce

Olivia Westhand

Haha, usch för allergier.. Jag jobbar i häststall & är allergisk mot hö. Men hästar är ju det mysigaste som finns så kan inte låta bli ;)

Svar: Vet hur det är, jag är också höallergiker och måste börja med tabletter nu; har klarat mig rätt bra hela vintern genom att hålla god hygien och skilja på hästkläder och "civilkläder" (+ att jag självklart inte har behövt vara i närheten av hö/silage mer än jag måste), men jag kände nu i helgen att det är dags att börja knapra piller igen... näsan kloggar igen helt D:
Esmeralda Silverforce

Cassandra Watersmith

Jag köpte UC men vi har mejlat sidan vi beställde från och hoppas att dem har svar på det. Kan ta kontakt med dig om det visar sig att det inte är på svenska :)

Svar: (y)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.