Chrome Pointer

Våra nya Wiki-Admins

   Det var väldigt många som sökte platsen som Admin på Jorvikipedia, och under jakten valde tyvärr vår härliga medarbetare Cecilia att kliva ner från platsen för stunden (men vi hoppas att hon kommer tillbaka i framtiden!). Därmed blev det istället två stycken nya som fick joina oss och dessa båda blev Ylva Moonwright och Sofia Diamondnight! Vi har pratat ihop oss under de senaste dagarna och jag tror verkligen att det var två superbra val :) Nu är jag lite tagg för framtiden, eftersom jag vill ändra några grejer på Wikin, men det kommer få vänta lite. Vi får hoppas att det inte tar alltför lång tid medan jag skissar på mina idéer ^^ Bland annat är det ett nytt mallsystem för hästarna i Årstidsryttarna jag vill få in, så det kommer bli mycket kodning för mig om jag ska lyckas lösa det här!
 
 


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.