Chrome Pointer

Välmatchat

   Esme och Sharada


Tilde Darkstorm

Har du haft problem med launchern? Jag loggar in och rosa katten dyker upp men när rutan kommer där det laddar så slocknar skärmen och det står" En filspelare är korrupt, logga in igen via hemsidan och uppdatera, om problemet kvarstår så kontakta support" och jag kan inte logga in via hemsidan eftersom jag använder chrome.

Svar: Jag har haft problem med launchern kanske tre gånger av hundra, så jag ska inte klaga, faktiskt. Det där låter jobbigt för dig, du kanske får kontakta support om du verkligen inte kommer in på spelet? Prova att ominstallera det om du inte redan har gjort det :)
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

USCH, jag spelade igenom de nya uppdragen idag med Tan och Loretta som bråkar om en klocka. Jag tycker att det var en otroligt obehaglig dialog, där de kallar varandra för "slut i huvudet", pajen för "äcklig" och de pratar skit bakom varandras rygg samtidigt som de ska föreställa bästa vänner. Pluspoäng för mycket autentiskt dialog, minus för att det liknande en typisk konversation SSO försöker censurera i chatten när den inträffar mellan spelare. Men att det kan vara okej att skriva så i en speldialog, otroligt...

Ebba

När kommer fråge videon och när kommer videon som ska släppas idag?

Svar: Som jag sa i ett inlägg för bara ett par dagar sedan så håller jag på att gå in i väggen för att jag är så stressad över att folk kräver videor. De kommer då de kommer. Frågevideon kommer då jag har tid att spela in den, vilket antagligen lär dröja minst en vecka.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.