Chrome Pointer

Största tävlingen ever!

   På Star Stables Facebook pågår just nu en enorm tävling där man kan vinna en resa till Tobbe Larssons gård! I priset ingår även möte med några anställda på Star Stable samt en övernattning i Malmö. Detta gäller 27-28 maj. Vinnaren får ta med sig två vänner och en förmyndare på resan! Andra priser i tävlingen är Life Time Star Rider och Star Coins.
 
   Jag tycker absolut att ni ska delta! Tänk vilken möjlighet? Jag kommer inte delta själv (jag har ju ett jobb att sköta, haha) men jag tror att vinnaren av den här tävlingen kommer ha fantastiskt kul!
 
   Om ni är intresserade av att delta ska ni kika in på Facebook och spela Star Stables Memoryspel! Kom ihåg att kolla med era föräldrar om tillstånd innan ni deltar! ;)


Wilma Ponylund

Åhhh... Önskar jag hade facebook :(

Vendela Riverfield

Hej! Vet du om det finns någon tidsgräns?

Svar: Nej, det vet jag inte, men jag tror inte det. Däremot får man ju högre poäng ju snabbare man gör det!
Esmeralda Silverforce

Lea Bravedaughter

Åh önskar man kunde vara med men har inte Facebook och där tycker jag det är väldigt orättvist - Det är typ 13 - 16 års gräns (?) på FB och att dem går ut på detta via fb och inte nyheterna är inte heller det smartaste.
Varför ska dem ha en hemsida om dem aldrig skriver något nyttigt på den och dem har en launcher?

Svar: Det är trettonårsgräns på Facebook! Tror att det handlar lite om att det är lättare att någon lite äldre vinner priset. Tänk om en sjuåring i Kanada vinner och ska vara med om resan till Sverige?Hemsidan är mycket viktig ändå. Den finns ju just nu dels för onsdagsuppdateringarna, dels för att man måste kunna ladda hem spel och launcher någonstans!
Esmeralda Silverforce

Stephanie Diamondfall

Vill inte vinna resan men vill gärna ha LT'et och Star Coinsen. Nu har jag äntligen nytta av att jag screenshotar alla uppdragsloggar i sso.

Miranda Candlecake

Hej! Jag bara undrar vart patchen (om det stavas så) till vårryttaren är? Har letat överallt :)

Svar: http://sspatch.weebly.com/ :)
Esmeralda Silverforce

Ebba

En fråga esme!

Var trycker man dör att se sina uppdrag?Ps:spelar inte sso.

Svar: Varför frågar du om du inte spelar spelet? Finns väl ingen nytta i det då? Hursom så når man det via hästskomenyn.
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

TEAM JORVIKIPEDIA!

Svar: FOR THE WIN
Esmeralda Silverforce

Hedvig Moonforce

Alltså hur deltar man????

Svar: Genom att spela spelet!
Esmeralda Silverforce

Juliette Shypie

Åh! Ska be mamma att delta åt mig så att jag kan få vara med! Är bara 11...

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.