Chrome Pointer

Som en panter

   Penny och Umbreon
 
 
   Jag tycker att Quarterhästen är rätt svår att fota i rörelse, men den här snabba galoppen är ju så oerhört snygg...


Frida

Hej! Ungefär när får man reda på vem som fick Admin jobbet på Jorvikipedia?

Svar: Som jag har nämnt i ett eller två inlägg så kommer jag dela med mig av ansökningarna till Lys och Cecilia (övriga två Admins) till helgen, så väljer vi tillsammans ut någon (eller möjligen två, om det blir så) som vi tror kommer passa med oss :)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.