Chrome Pointer

Sökes: Admin till Jorvikipedia

   Nejmen goddag. Så som många av er vet så har jag under en längre period drivit en väldigt fin liten Wiki som heter Jorvikipedia. Efter lite funderingar har jag bestämt mig för att jag vill släppa in en ny Admin på Wikin, som kan hjälpa till med följande:
 • Lägga in onsdagsuppdateringar på startsidan vid behov
 • Hålla koll på nya redigeringar (en gång i veckan räcker) och rensa bort skräppost och sidor som inte hör hemma på Wikin
 • Svara på frågor från användare
 • Diskutera med övriga Admins för att kunna förbättra Wikin
 • Redigera sidor vid tid, lust och ork. Ingen press vid redigeringen - det ska vara roligt för dig att arbeta med oss!
   Jobbet blir alltså inte större än vad man gör det till och det kan räcka bra med att kika in på Wikin någon gång per vecka. Man behöver inte vara oerhört aktiv - däremot är det bra om man har Facebook och därmed kan joina en chatt där vi Admins pratar om hur vi kan förbättra Jorvikipedia :)
 
 
 
   Det här kräver vi av dig:
 • Du måste självklart vara en registrerad användare på Jorvikipedia.
 • Du ska ha god kunskap om Star Stable Online och du är level 15 eller högre. Det är ett plus, men inte ett måste, om du känner till Starshine Legacy, Star Stable och Star Academy. Om du inte har spelat dem försöker jag hjälpa dig att få tag på dem.
 • Du bör tycka det är roligt att skriva, och du har god koll på grammatik och stavning.
 • Du är respektfull och trevlig och är någon man känner att man vill vända sig till med frågor. Du kan säga ifrån då någon beter sig illa men du är aldrig en översittare.
 • Du är villig att prata med oss andra Admins för att komma fram till lösningar och förbättringar på Wikin. Det vi pratar om stannar mellan oss, även om du väljer att lämna din post senare.
 • (Det är ett plus om du är duktig på engelska och kan hjälpa oss utöka vår engelska Jorvikipedia, som är i stort behov av lite omtanke. Detta är inte ett måste.)
   Jag vill inte ha några oseriösa förfrågningar. Vi söker dig som har genuint intresse av att bli del av en av Sveriges största Wikisidor och vill få den att bli ännu större och ännu bättre.
 
   Tror du att det här är något som passar dig? Mejla mig på esmesilverforce@hotmail.com och berätta lite om dig själv och varför du tror att du passar för jobbet. Om jag tror att du är rätt person kommer jag ta kontakt med dig.


Daniela silentmoutain

Någon ålder du vill att man ska vara?

Svar: Jag tycker inte ålder är särskilt viktigt. Det viktiga är att hitta en person som passar bra till uppgiften; sen gör det detsamma om denne person är tretton eller trettio. Mognad är viktigare än ålder!
Esmeralda Silverforce

April Pinehill s2

Oj hade varit riktigt kul men min prestationsångest sätter stopp för mig som vanligt :(

Stephanie Diamondfall

Skulle gärna vilja men tror inte att jag skulle klara det.

josefine lightningfall

Var ansöker man? Förlåt om jag är helt :)

Svar: Det står i texten...
Esmeralda Silverforce

Sally Swiftheart

Hej!
Jag har skickat nu! =D

Sandra Westnest

Hej :)
Nu har jag skickat :)

Stephanie Diamondfall

Jag skulle vilja skicka in men är så otroligt dålig på att skriva om mig själv så jag kan tyvärr inte skicka in en ansökan.

Meja Westcake

Skickat ^^

Elisabeth westpoulos

Jag har nu skickat jag hoppas jag blir en medarbetare

Felle

Hittade SSL på blocket precis c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.