Chrome Pointer

Snacket om för snabba Quarterhästar

   Okej, så här är det - Quarterhästarna är de snabbaste hästarna i spelet pga en bugg. Många spelare har tydligen köpt hästen enbart för att den är snabb och de vill vinna championat. Nu börjar vissa fundera på "men om buggen fixas till så har jag ju slängt mina pengar i sjön - borde jag inte få Star Coins tillbaka?".
 
 
   Man ansvarar själv för vad man lägger Star Coins på. Nu då hästen var så otroligt mycket snabbare än alla andra kunde man ju nästan lista ut att det var något skumt som inte skulle vara så egentligen. Att dra nytta av en bugg och sen kräva Star Coins för det - hallå, det funkar inte.


Rose

Har också sett folk säga detta och tycker det låter så löjligt när de ska kräva pengarna tillbaks. Det var minsann ingen som sa detta när det var tjat om att Fjordingarna var snabba.

Emelie Silverhaven

Jag har faktiskt inte köpt min häst pga av snabbheten utan för att den är unik oavsett. Jag håller med dig på ett plan, vissa utnyttjar ju detta till max. MEN sen finns det ju så att alla inte tänker så långt att det kanske kan vara en bugg. Fjordringarna är ju faktiskt aningen snabbare och det var då ingen bugg. Ännu en gång ligger det i SSOs händer att informera sina spelare. Vilket de såklart inte gjort. Hur ska man med 100% säkerhet kunna veta att det är en bugg om SSO inte säger någonting om saken? Jag skulle inte krävs mina SC tillbaka även om jag köpt den enbart för snabbheten, jag hade stått mitt kast liksom men ändå, tycker man kan lägga lite ansvar på spelet också :)

Ebba Ponyheart

Jag köpte inte min för snabbheten, jag viste inte ens om det, men jag tycker att de är så fina, unika och rörelserna och animationerna! De är så fina! Men Sso-teamet borde faktist informera spelarna, de har ju insta, fb och massa andra grejer, då kan de ju skriva så alla vet om det!

// Ebba Ponyheart

Piper Archyard

Åh vad härligt det är med en annorlunda inställning! Äntligen! Ser bara en massa bloggar som slänger ut skit till teamet.

Det är så många spelare som inte verkar förstå hur VIKTIGT det är att inse sitt egna ansvar. Att det är riktiga pengar det handlar om och att det inte fungerar att kasta dem på impulsköp utan att tänka efter. Bara för att det är ett online-spel betyder det inte att pengarna också är pixlade. Om man nu inte är sådär äckligt rik, men då borde det här inte ens vara ett problem.

Snabbheten är uppenbart en bugg, och det spelar ingen roll hur gammal man är. Online är det superviktigt att veta vad man håller på med för att inte förlora både information och pengar. De som inte vet det har nog lärt sig en läxa.

Svar: Haha jag orkar inte med all negativitet till de som har som arbete att få det här spelet att fungera så bra som möjligt x) Det är ju inte så att de grejer som går fel sker med flit...
Esmeralda Silverforce

Dorothy Masterbridge

Är faktiskt HELT EMOT dig Esme, man vore få tillbaka sina star coins så äre bara.

Svar: Att säga "så äre bara" tycker jag faktiskt var en väldigt dålig motivering. Då skulle jag kunna komma och kräva Star Coins tillbaka för typ allt jag någonsin köpt i spelet och så funkar det inte.
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Håller med, dags att sluta behandla SSO teamet som en papperskorg. Jättebra att unga tjejer vet sina konsumtionsrättigheter men att gå bananas och bli rabiata över ett spel är överdrivet. Om kärnvapen skulle gå att köpa på macken av dessa rättviseaktivister skulle SSOs kontor vara en krater.

Svar: Oerhört välformulerat! ^^
Esmeralda Silverforce

Amanda Rainwood

Mitt i prick!

Allison Goldknight

Hållet med dig, man får stå sitt kast när man köpt en häst. Köpte en för att de var otroligt fina och hade ingen aning om buggen förens efter köpet. Har inte märkt av buggen heller, nu är ju inte min så höglevlad än:)

Clara Oldhaven

Så här. Jag tycker att man ändå borde få en del av pengarna till baks därför att

Många spelare visste inte om att detta va en bugg utan trodde det va meningen, för att quarter hästarna springer på ett sätt som för det första ser snabbare ut plus att när det är sån stor skillnad mellan quarter hästarna och dom vanliga hästarna så antog dessa spelare att det inte borde va en bugg utan gjort med mening. Också med tanke på händelserna med fjordingarna då sso teamet påstått att fjordningarna inte är snabbare än det vanliga hästarna fast det finns bevis på att dom är det. Så då kan man tycka att dom inte borde göra samma misstag igen, fast värre?

Sen att vissa säger att folk borde ha lärt sig en läxa nu när dom köper en häst bara för att den är snabbare? Det förstår jag inte för att om det kommer en häst till sso som är mycket snabbare än alla andra redan i level 6 är det ju klart man köper den? Alla vill vinna championat och det blir svårt om man inte har den snabbaste hästen?

Jag tror dessutom att det kommer bli ännu fler människor som köper quarter hästen efter denna uppdatering 15/4 för att sso fortfarande inte skrivit något om att quarter hästen är mycket snabbare än alla andra och att det bara är en bugg.

Plus att i quarter hästens beskrivning står det "denna populära Amrikanska häst har fått sitt namn för att den är fantastiskt snabb på kora distanser. väldigt få hästar kan slå en quarter häst i tävlingar kortare än en fjärdedels engelsk mil" Så på så sätt kan många spelare också uppfatta att hästen borde va snabbare och därför har dom köpt den. Och det sso faktiskt skriver är att den är snabbare och om dom då skulle ta bort så att quarter hästen är lika snabb som alla andra så borde man få en del av pengarna tillbaks.

Det är iallafall min åsikt :)

Svar: Nä, jag håller inte med dig. Jag tycker att man får tänka lite själv och har man lagt ut pengar kan man inte förvänta sig att bara få tillbaka dem hur som helst, faktiskt.
Esmeralda Silverforce

tommy

spännande

Felicia Kittenstar

Håller med! Den där buggen gör det omöjligt för spelare som inte vill ha/inte har råd för quarterhästen att vinna championat. Jag vill ha quartern för att den är helt unik med animationerna och sättet för dom att röra sig på!

Felicia Kittenstar :)

Melissa Lightningdotter

Jag tycker att man inte ska få sina Star Coins tillbaka. Jag menar, har man köpt en häst så har man! Jag vill ha quartern för att den är så unik, inte för att vina championat. Så, jag håller med dig Esme <3

Elvira Moonbaker

Superbra skrivet Esme! Håller helt och hållet med dig <3

Leah Pandalake

Är det samma med painthästarna eller är det bara just rasen quarter som är snabbare pga buggen? Väldigt tacksam för svar :)

Svar: Tvek, jag vet inte hur statusen på det här ser ut nu - det var ju rätt länge sedan inlägget skrevs!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.